Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Connelly, Michael

  Sorter etter

  Dark sacred night

  169,-

  Dark sacred night

  129,-

  Den siste coyote

  179,-
  Kriminalbetjent i Los Angeles, Harry Bosch, som er suspendert fra sin stilling, tar opp igjen en gammel sak. Da han var 12 år ble moren, som var prostituert, myrdet. Ingen ble dømt for forbrytelsen. 30 år senere er sporene av en dekkaksjon ennå tydelige. Dette er den fjerde romanen om Harry Bosch.

  Knokkelbyen

  179,-
  En hund kommer over et menneskebein ved et boligområde. Det tilhører en tolv år gammel gutt, som har ligget begravd i over tyve år. Ifølge rettsmedisineren ble han fysisk mishandlet gjennom hele oppveksten, inntil han ble drept av et hardt slag mot hodet. Kriminalbetjent Harry Bosch i Los Angeles er fast bestemt på at gutten ikke skal bli glemt, og at morderen skal få sin straff. Han greier å finne offerets identitet, og en familie som har sluttet å fungere for lenge siden. Saken vekker til live mørke minner i hans egen fortid. Dette er den åttende romanen om Harry Bosch.

  Loven i en Lincoln

  179,-
  Forsvarsadvokaten Michael Haller driver advokatpraksisen fra bilen sin, en romslig Lincoln. Han får drømmeoppdraget, å forsvare en rik ung mann som er anklaget for voldtekt og mordforsøk. Haller ser fram til et stort honorar når saken over, men han oppdager snart at rettferdigheten har sin pris. Dette er den første boken om Mickey Haller. Romanen er filmatisert.

  Mannen i bagasjerommet

  179,-

  The black box

  129,-

  The crossing

  129,-

  The late show

  129,-

  The late show

  189,-

  The wrong side of goodbye

  129,-

  Two kinds of truth

  129,-

  Utfor kanten

  179,-

  Connelly, Michael