Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Colbjørnsen, Tom

  Sorter etter

  Fleksibilitet og forutsigbarhet

  399,-
  En av bokens idéer er at organisasjoner må kunne kombinere organiske organiseringsformer og byråkratiske trekk. Boken konkluderer med å skissere en normativ teori om fleksibel organisering, som ser på når og i hvilket situasjoner det vil være behov for byråkratiske mekanismer. Boken er egnet som pensum innen høyere utdanning, samt etter- og videreutdanning. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Ledere og lederskap

  549,-
  Boka viser hvordan et effektivt lederskap må tuftes på en helhet som består av både administrative prosedyrer, visjonære kulturer og gode relasjoner mellom ledere og underordnete. Den bygger på AFFs lederundersøkelser der et representativt utvalg av norske ledere ble intervjuet i 1999 og 2002.

  Reisen til markedet

  319,-
  Mange norske bedrifter og etater har problemer med å få sine ansatte til å opptre på måter som ivaretar kundenes krav til pris og kvalitet. Forfatteren viser i denne boken hvordan signaler om markedets krav kan formidles internt i organisasjonen, og hvordan de ansatte kan motiveres og presses til å imøtekomme disse. Boken henvender seg til medarbeidere i privat og offentlig virksomhet som trenger impulser i arbeidet med å justere og utforme en mer markedsrettet organisasjon, samt studenter og lærere på høgskolenivå. Har litteraturliste.

  Colbjørnsen, Tom