Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Coetzee, J.M.

  Sorter etter

  Barndom ; Ungdom ; Sommer

  199,-
  Barndom: Forfatteren tar utgangspunkt i sin egen barndom i en småby. Foreldrenes fordommer, som er de hvite menneskenes allment utbredde fordommer, blir hans egne: fargede, fattige og spesielt fattige boere, er ikke stort verdt. Ungdom: Fortelleren er student i Sør-Afrika på 1950-tallet. Han har lenge planlagt å flykte fra hjemlandet og fra den kvelende kjærligheten til moren, farens fiaskoer og det han er sikker på er den kommende revolusjonen. Når han til slutt ankommer London, finner han verken poesi eller romantikk. Sommer: Den berømte forfatteren John Coetzee er død, og en ung forfatter arbeider med en biografi om Coetzee. Han intervjuer personer som har stått ham nær på 70-tallet. Ut fra disse samtalene dannes et bilde av en mann som ikke har hatt evne til å åpne seg for andre mennesker, og som har mislykkes i de fleste av sine menneskelige relasjoner.

  Den gode historien

  332,- 379,-

  Et dårlig år

  149,-
  En australsk forfatter blir invitert til å bidra til essaysamlingen Sterke meninger. I vaskekjelleren i huset der han bor treffer han en ung kvinne, Anya, som trenger jobb. Han tilbyr henne å skrive manuset hans inn på PC, og hun slår til.

  Jesu barndom

  169,-

  Jesu skoledager

  332,- 379,-

  Sommer

  149,-
  Den berømte forfatteren John Coetzee er død, og en ung forfatter arbeider med en biografi om Coetzee. Han intervjuer personer som har stått ham nær på 70-tallet, da Coetzee bodde i Sør-Afrika, men ikke hadde slått igjennom som forfatter. Ut fra disse samtalene dannes et bilde av en mann som ikke har hatt evne til å åpne seg for andre mennesker, og som har mislykkes i de fleste av sine menneskelige relasjoner. Dette er den tredje og frittstående delen av den selvbiografiske trilogien som begynte med Barndom og Ungdom.

  The schooldays of Jesus

  129,-

  Vanære

  149,-
  En skilt middelaldrende engelsk professor har en impulsiv affære med en student. Når det blir oppdaget av skolestyret blir det forventet at han vil be om unnskyldning for å få beholde jobben, men i stedet nekter han og sier opp jobben. Han trekker seg tilbake for å leve sammens med datteren Lucy på hennes farm. Livet hans ser ut til å roe seg inntil maktbalansen i landet endres og han og datteren blir offer for et brutalt angrep. Dette forandrer dem begge på en måte han aldri kunne ha forutsett.

  Coetzee, J.M.