Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Bruheim, Magnhild

  Sorter etter

  Årets farlegaste natt

  73,-

  Årets farligste natt

  73,-

  Bjørnemysteriet

  175,- 199,-

  Blod på hendene

  218,- 249,-
  Etter ein aksjon mot ein farm som driv med pelsdyroppdrett, blir Kami kontakta av ein mann som viser seg å følgje svært godt med på alt ho gjer. Etter kvart blir situasjonen meir truande for Kami, og samtidig får ei jente frå ein av farmane anonyme meldingar der det står at ho har blod på hendene. Dette er den fjerde boka om Kami og Bente.

  Den nye jenta

  84,-

  Den nye jenta

  79,-

  Det som er sant

  175,- 199,-

  Hyttemysteriet

  175,- 199,-

  Motorsykkelmysteriet

  149,-

  Nattskrik

  323,- 369,-
  Ei ung kvinne blir funnen drepen i skogsområdet ved turisthytta Sota Sæter. På hytta er også Journalist Tuva Velid og faren Hans Velid, som er førstebetjent ved Gudbrandsdal politidistrikt. Dei engasjerer seg i etterforskinga, og etter kvart finn Tuva noko som knyter miljøet rundt drapsofferet til ei nettside for folk som dyrkar natta og mørkret.

  Ny melding

  149,-
  Kari-Marie, Kami blant venner, er forsvunnen. Venninna Bente er den siste som har høyrt frå henne. Ein sein kveld ringer Kami på veg heim frå bussen. Der er det også ein ukjend gut med. Snart begynner Bente å få tekstmeldingar. Er det Kami sjøv som sender dei, eller er det andre som bruker telefonen? Snart får ho sjansen til å finne ut av det på eiga hand, Det fører henne til Oslo og mange farlege situasjonar. Dette er den første boka om Bente og Kami.

  På flukt

  149,-

  Saltos bokhylle

  985,-

  Saltos bokhylle

  953,-

  Saltos bokhylle

  850,-

  Saltos bokhylle

  850,-

  Svart arv

  113,- 129,-
  Med vantru høyrer Sjur Tveit ei ukjent kvinne fortelje at ho er tanta hans, og at han har utsikter til ein større arv. Tanta fortel at farmora hans nettopp er død, og at testamentet snart skal gjerast kjent. Sjur reiser til bygda og garden Mollerud, og dagen etter blir ein familiemedlem funnen drepen. Familieforholda er gjennomsyra av hat og ondskap, og det ligg mange løyndommer skjult i historia deira. Lensmann Mons Strand etterforskar saka. Dette er fjerde roman om Mons Strand.

  Venneringen

  149,-
  Bente har gleda seg til ei vekes hyttetur med Kami og dei andre venninnene, utan innblanding frå vaksne. Men turen tar ei uventa vending når jentene hamnar oppi hendingar som innbrot og valdtekt. I tillegg kjenner Bente seg utafor når Kami og Ingrid har hemmelege ting på gang. Dette er den andre boka om Bente og Kami.

  Bruheim, Magnhild