Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Bross, Helena

  Sorter etter

  Bare skrik og bæsj

  175,- 199,-

  Bare skrik og bæsj

  175,- 199,-
  Siri får en lillebror som er liten og rynkete og skal hete Håkon. Men det er ikke bare gøy å være storesøster. Håkon skriker så mye at det nesten ikke blir plass til Siri i leiligheten.

  Bygge hytte

  157,- 179,-

  Det spøker på skolen

  175,- 199,-
  Siri, Live og Viktor skal begynne i første klasse. De skal skrive bokstaver, få mattebok og søte Clara som lærer. Men er det sant at barn forsvinner fra kjelleren? Tenk om det spøker på skolen? Var det ikke en skygge som gled forbi kjellervinduet? Kanskje de ikke tør å begynne på skolen allikevel?

  Dinoleken

  157,- 179,-

  En hemmelig venn

  199,-
  Alle i klassen får utdelt en hemmelig venn. De skal være ekstra snille mot den hemmelige vennen, og når det er gått ei uke, skal de se om de klarer å gjette hvem de hemmelige vennene deres er.

  For en vikar

  175,- 199,-
  Clara, læreren til Linus, Edwin og de andre barna i klassen forteller at hun snart skal ha en baby. Babyen kommer raskere en forventet, så da kommer Vidar som skal være vikar til Petter kan komme. Men klassen vil ikke ha vikar.

  Hei, hello!

  175,- 199,-

  Hjelp, vi kommer for sent!

  175,- 199,-
  Både mamma, pappa og læreren sier at Martin må lære seg klokka. Heldigvis veit farfar hvordan man kan både leike og lære klokka på en gang.

  Hundrelappen

  157,- 179,-
  Aksel og Omar finner en hundrelapp. Hvem har mistet den? Og hva skal de gjøre med den? Fortellingen er skrevet i blokkbokstaver og er ment for de som nettopp har begynt å lese.

  Hva vil læreren si?

  157,- 179,-
  Aksel har gjort matteleksa, og gleder seg til å vise læreren hvor flink han har vært. Men når han kommer på skolen oppdager han at boken har blitt ødelagt i sekken. Han tør ikke å fortelle læreren sannheten. Fortellingen er skrevet i blokkbokstaver og er ment for de som nettopp har begynt å lese.

  Hvem sin katt er det?

  157,- 179,-
  Aksel og Omar spiller fotball i parken. På en benk like ved sitter det en eldre dame med en katt på fanget. Aksel spør om det er hennes katt, og hun svarer ja. Litt senere dukker det opp ei jente som leter etter katten sin.

  Innbrudd på skolen

  175,- 199,-

  Katt forsvunnet

  157,- 179,-

  Klinke med kuler

  175,- 199,-

  Kysseleken

  157,- 179,-

  Lesehunden

  157,- 179,-

  Lommetyver i byen

  175,- 199,-
  Kevin og Camilla er i byen og handler da lommetjuver stjeler Camillas lommebok. Kevin kommer på at noen jenter skumpet borti dem, og lurer på om det kan ha vært tjuvene. Sammen med Dina setter Kevin seg på torget for å se om han kan kjenne dem igjen. Dette er den andre boka om Kevin og Dina.

  Løse tenner

  175,- 199,-
  Elin er den eneste i klassen som ennå ikke har mistet noen av tennene sine. Alle de andre har hengt opp en hvit lapp ved siden av sitt navn hver gang de har mistet en tann, og Martin har allerede sju lapper! Når det er tid for klassebilder, nekter Elin å smile.

  Natt på skolen

  175,- 199,-
  Første klasse elsker gym, og gleden er stor når de får lov til å overnatte i gymsalen. De har på seg nattdrakt, lager hinderløp og sover i sovepose.

  Nattspioner

  157,- 179,-
  Kevin og Dina er naboer og venner. I natt skal de sove i telt i hagen. De har med seg lommelykt og tegneserier og spionerer på folk som går forbi. Midt på natta på Kevin ut for å tisse, og da ser han en mystisk mann som sniker seg mot Dinas hus. Dette er den første boka om Kevin og Dina.

  Ny i klassen

  175,- 199,-
  Det er bare noen dager til Frank skal begynne på en helt ny skole, og han gruer seg til å flytte fra kameraten Elias og Ebba med de pene øynene. Han lurer veldig på hvem han skal leke med nå, og om han kommer til å forstå matteoppgavene.

  Nye bestevenner

  157,- 179,-
  Aksel og Omar blir bestevenner, og Aksel hjelper Omar med noe som er veldig hemmelig. Fortellingen er skrevet i blokkbokstaver og er ment for de som nettopp har begynt å lese.

  Bross, Helena