(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Brimi, Arne

    Sorter etter

    Arne Brimis store kokebok fra Vianvang

    350,- 399,-

    Den opprinnelege smaken

    306,- 349,-
    Forfattaren ser attende på det som har forma han som kokk og menneske. Her er brun saus hos mor, fleskepanne hos grannen, kraftig seterkost, Brimi-biff, blautkake til Amerika-besøket, reinsdyrkotelettar på fjellet og 100 andre oppskrifter. Alle rettene er ankra i tradisjonell norsk kost, basert på naturens kjøkken.

    Gutta på tur

    150,-
    Bli med Arne Hjeltnes, Arne Brimi, Vegard Ulvang og Bjørn Dæhlie på tur til Frankrike, Kasakhstan, Tingvoll, USA, Voss og fleire andre stader. Her finn du kulturhistorie, matoppskrifter og mykje humor.

    Hverdagskost og festmat langs primstaven

    437,- 499,-
    Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle retter, ledsaget av tekster som knytter disse og andre norske mattradisjoner til merkedager på primstaven. Har litteraturliste og register.

    Nordic national recipes

    299,-

    Nordiska nationalrätter

    349,-
    Boka har oppskrifter på retter fra forskjellige regioner i Finland, Sverige, Danmark, Island og Færøyene. Hver regions kultur, historie og mattradisjoner blir presentert, og kokker fra de forskjellige landene presenterer sine favorittretter og landets tradisjonelle og mest populære retter. Har register.

    Norges nasjonalretter

    342,- 390,-
    Boka har oppskrifter på retter fra de sju regionene Nord-Norge, Trøndelag, Vestlandet, Midt-Norge, Sørlandet , Østlandet og OsloAkershus. Hver region blir presentert av en kokk fra landsdelen, du får vite hvordan rettene skal lages og et innblikk i hvordan man lagde mat i gamle dager. Har register.

    Norwegische Nationalgerichte

    262,- 299,-
    Boka har oppskrifter på retter fra de sju regionene Nord-Norge, Trøndelag, Vestlandet, Midt-Norge, Sørlandet , Østlandet og OsloAkershus. Hver region blir presentert av en kokk fra landsdelen, du får vite hvordan rettene skal lages og et innblikk i hvordan man lagde mat i gamle dager. Har register.

    Brimi, Arne