Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: den yngre Plinius

  Brev

  393,-
  449,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  I denne brevsamlingen gir forfatteren et bilde av Roma og Italia i keisertidens første århundre. Her skildres blant annet livet til en romersk senator av ridderstanden, hans virksom i retten og i keiserens råd, kappkjøring i Circus, pantomimespillere og høytlesning av litterære verker. Forfatteren skriver også om merkverdigheter i naturen: det er brev om spøkelser, om Vadimonsjøen med de flytende øyne, om naturkatastrofer som oversvømmelse av Tiberen og vulkanen Vesuvs utbrudd i år 79 som han var øyevitne til. Har bibliografi, kart og navneregister.
  ISBN/EAN: 9788203194368

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  C. Plinius Caecilius Secundus (6162-ca. 112) gir med sin samling brev et bredt bilde av Roma og Italia i keisertidens første århundre. Vi møter en romersk senator av ridderstanden, blir kjent med kvinner og menn i forskjellige livssituasjoner, føres inn i historiske og kulturelle forhold og hører om merkverdigheter i naturen. Her er også et brev om de kristne, den tidligste og mest utførlige beretning om romernes konflikt med den nye religionen.
  Detaljer
  SERIE Thorleif Dahls kulturbibliotek
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Aschehoug
  Språk Bokmål
  ISBN 9788203194368
  Kategorier Dagbøker, brev og notater
  Sted Italia
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  C. Plinius Caecilius Secundus (6162-ca. 112) gir med sin samling brev et bredt bilde av Roma og Italia i keisertidens første århundre. Vi møter en romersk senator av ridderstanden, blir kjent med kvinner og menn i forskjellige livssituasjoner, føres inn i historiske og kulturelle forhold og hører om merkverdigheter i naturen. Her er også et brev om de kristne, den tidligste og mest utførlige beretning om romernes konflikt med den nye religionen.
  Detaljer
  SERIE Thorleif Dahls kulturbibliotek
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Aschehoug
  Språk Bokmål
  ISBN 9788203194368
  Kategorier Dagbøker, brev og notater
  Sted Italia