Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Brekke, Toril

  Sorter etter

  Alle elsket moren din

  306,- 349,-

  Alle elsket moren din

  199,-

  Alle elsket moren din

  169,-

  Blikkfløyten ; Ingenting binder disse menneskene sammen ; Strandet i paradis

  175,- 200,-
  Da Norske dramatikeres forbund fylte seksti år i 1998, var Radioteatrets gave en dramatikerkonkurranse. Denne boken er et resultat av den. De tre hørespillene er ulike i tone og tematikk, men felles er at utgangspunktet er mennesker som plutselig og ufrivillig er havnet et sted de ikke ønsket å være, og som tvinges til å forholde seg til hverandre.

  Brostein

  179,-

  Det lovede landet

  179,-
  Dette er den siste boken i trilogien om den norske utvandringen til USA på 1800-tallet. Den foreldreløse Lasse Fagervår flykter til Amerika for ikke å bli stemplet som tyv, mens kjæresten og odelsjenta Agnes står alene tilbake. Hun klarer ikke å glemme ham, og bestemmer seg for å følge etter ham til Amerika.

  Drømmen om Amerika

  179,-
  Dette er første bind i forfatterens romanberetning om den norske utvandringen. Vi møter kvekeren Håvard som gifter seg med den foreldreløse Elise. Han vil ta med seg henne og hennes bror Ansgar over havet. Redde, fattige og uvitende kommer søskenparet til den nye verden. Og i en nybyggerkoje ved Ontariosjøen føder Elise Håvards datter.

  En blå kjole fra Herr Hitler

  179,-

  Granitt

  199,-
  Familiekrøniken gir et bilde av steinhoggermiljøet rundt Iddefjorden i slutten av forrige århundre og fremover. Kjærlighetsforholdet mellom steinhogger, spillemann og kortspiller Anton Syrin og Lina, er fortellingens fundament. Anton får flere etterkommere, ikke bare med Lina, og flere livshistorier veves sammen.

  Gullrush

  179,-
  Året er 1843 og Brenda er helt alene i den nye verden og tjener til livets opphold i et vertshus i Chicago. Faren Håvard, som har sittet mange år i fengsel i Norge, utvandrer til Midtvesten med ny kone og hennes sønn Hølje. Brenda har et håp om å bli tatt opp i den nye familien, men det er bare stebroren som bryr seg om henne. Dette er den andre boka i trilogien om den norske utvandringen til Amerika. Den følger norske innvandrere fra gullrushet til den amerikanske borgerkrigen og slaget ved Chickamauga, Georgia i 1863.

  Kobrahjerte

  332,- 379,-

  Kobrahjerte

  379,-

  Marmor

  179,-

  Sara

  179,-

  Tariffavtalen som formet Norge

  306,- 349,-
  Verkstedsoverenskomsten som ble skrevet under i 1907, var den første landsomfattende tariffavtalen i norsk næringsliv. Artiklene i denne boka tar for seg ulike sider av tariffavtalen og systemets lønnsdannelse i Norge, og peker på nye utfordringer for solidaritetstanken og tillitsmannsarbeidet i det globaliserte arbeidsmarkedet som vil prege framtiden.

  Brekke, Toril