Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Brænne, Jon

  Sorter etter

  Arne Korsmo

  419,-
  Boka presenterer Korsmo og hans arbeider. Den tar for seg hele spektret av virksomheten hans, fra områdeplanlegging og bolighus til utstillinger og design av enkeltgjenstander. Forfatterne viser hvordan Kosmos holdning til fargebruk og sans for det dekorative, åpner for helt nye perspektiver på funksjonalismen i mellomkrigstiden. Har register og litteraturliste.

  Dekorasjonsmaling

  350,- 399,-
  Boka gir en oversikt over den kunst-, kultur- og materialhistoriske bakgrunnen for dekorativ maling. Den inneholder oppskrifter, mønstre og veiledning for utførelse av de forskjellige teknikkene. Boka gir også råd og veiledning til restaurering og oppussing av eldre hus, eller til dekorasjon i nye hus. Med litteratur- og kildeliste, person- og stikkordregister, samt en oversikt over utvalgte sjabloner brukt i Norge.

  Gamle trehus

  958,-
  Boken gir en komplett praktisk veiledning til rehabilitering, vedlikehold og restaurering. Gjennomillustrert med 500 fargebilder og 700 svart-hvitt-illustrasjoner. Her er arbeidsbeskrivelser, råd og veiledning om materialer og fargebruk samt oversikt over utviklingstrekk og stilhistorie. Med litteraturliste.

  Brænne, Jon