Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Gustave Flaubert

  Bouvard og Pecuchet

  149,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig ennå
  Format: Pocket
  ISBN/EAN: 9788274887770

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  To mannlige kontoransatte møtes på en benk i Paris, hvor de finner glede i hverandres felles middelmådighet. De blir venner, og da Bouvard arver penger fra faren sin flytter de to sammen ut på landet. I sin søken etter intellektuell stimulanse begynner de med gårdsdrift og hagearbeid, noe som bare er begynnelsen på en reise gjennom all verdens vitenskap og kunnskap. Verket tar et oppgjør med borgelig dumhet og troen på vitenskapen. Bouvard og Pecuchet er et uferdig, satirisk verk av Gustav Flaubert utgitt i 1881 etter hans død i 1880. Gustave Flauberts (1821-1880) forfatterskap utfolder seg i blandingen mellom romantikk og realisme, og ifølge ham selv var romanforfatterens første plikt å forholde seg upartisk overfor det man skildret. Flaubert var dessuten betraktelig mer opptatt av form enn av innhold. Bak romanene hans lå gjerne minst fem års møysommelig presisjonsarbeid.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Bokvennen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788274887770
  Kategorier Klassisk litteratur
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  To mannlige kontoransatte møtes på en benk i Paris, hvor de finner glede i hverandres felles middelmådighet. De blir venner, og da Bouvard arver penger fra faren sin flytter de to sammen ut på landet. I sin søken etter intellektuell stimulanse begynner de med gårdsdrift og hagearbeid, noe som bare er begynnelsen på en reise gjennom all verdens vitenskap og kunnskap. Verket tar et oppgjør med borgelig dumhet og troen på vitenskapen. Bouvard og Pecuchet er et uferdig, satirisk verk av Gustav Flaubert utgitt i 1881 etter hans død i 1880. Gustave Flauberts (1821-1880) forfatterskap utfolder seg i blandingen mellom romantikk og realisme, og ifølge ham selv var romanforfatterens første plikt å forholde seg upartisk overfor det man skildret. Flaubert var dessuten betraktelig mer opptatt av form enn av innhold. Bak romanene hans lå gjerne minst fem års møysommelig presisjonsarbeid.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Bokvennen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788274887770
  Kategorier Klassisk litteratur
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt