Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Bottolvs, Bjørn

  Sorter etter

  Døde vitner lyver ikke

  149,-
  Jo Kaasa er på vei til en mann med beskjed om at kona og datteren har omkommet i en ulykke. Når han overraskende finner mannen i en blodpøl på stuegulvet, står Majorstua politistasjon plutselig midt i en drapssak. Dette er den femte romanen med den patruljerende politimannen Jo Kaasa i hovedrollen.

  Drapet på Taparud gård

  149,-
  Willy Lindkvist er eier av Taparud Gård i Maridalen i Oslo der unge jenter har hester på fôr. Han blir funnet drept i stallen, og politimannen Jo Kaasa og hans kolleger finner fort ut at mannen har misbrukt flere av de unge jentene, og at det derfor er mange som har hatt motiv for å drepe ham. Dette er den syvende boken om Jo Kaasa.

  Drolsum stasjon

  332,- 379,-

  Etter den søte kløe

  149,-
  Dette er den åttende romanen med politimannen Jo Kaasa i hovedrollen.

  Før snøen legger seg

  149,-

  Før snøen legger seg

  306,- 349,-

  Granaten

  149,-
  En kvinne blir skutt på vei inn i en barnehage idet hun skulle levere sin datter. Mordet er kaldblodig og profesjonelt utført: midt på formiddagen, og med barnet som det eneste vitnet til hendelsen. Dette er den sjette kriminalromanen om politimannen Jo Kaasa.

  Is

  149,-
  Sakene hoper seg opp for etterforskerne på Majorstua politistasjon og for den patruljerende politimannen Jo Kaasa. Når en kunstmaler forsvinner, et lik blir funnet i Sognsvann og noen truer med å kidnappe Kaasas sønn, ser det ut som om sakene har kryssende spor.

  Kometen

  149,-
  En farget kvinne blir funnet avkledd og myrdet ved Grinibrua. Politiet står med et offer med ukjent identitet og uten spor som kan lede til gjerningsmannen. Politibetjent Jo Kaasa blir trukket med i etterforskningen, på grunn av mannskapsmangel. Etterforskningen avdekker mang en lyssky affære, uten at politiet kommer nærmere løsningen på kriminalgåten.

  Mairegn

  149,-
  Dette er den tredje boka med den patruljerende politimannen Jo Kaasa i hovedrollen. Kaasa finner en skamfert og drept marokkaner i den delen av Frognerparken som er et yndet treffsted for homofile. Er dette et sjalusidrama i det homofile miljøet, eller er det rasistisk motivert, og hva i all verden gjorde en selvstendig næringsdrivende nordafrikaner med sju barn i Frognerparken den dagen?

  Med ansikt mot døden

  323,- 369,-

  Med ansikt mot døden

  179,-

  Når natta er som svartest

  149,-
  På Oslos vestkant blir en mann funnet død i en parkert bil. Alt tyder på selvmord, men funn på stedet fører til at politiet må gjøre nye undersøkelser. Majorstua politistasjon står dermed midt oppe i en drapssak med forgreininger til narkotikasmugling og kidnapping. Dette er den fjerde kriminalromanen med den patruljerende politimannen Jo Kaasa i hovedrollen.

  Bottolvs, Bjørn