Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk
    Forfatter: Anette Hjerde

    Bokashi

    297,-
    339,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    ISBN/EAN: 9788293359111
    Med bokashi kjøkkenkompost omdannes alt matavfall til næringsrik jord og gjødsel på få uker. Alt du behøver er et par lufttette plastbøtter og bokashistrøet, som med sine naturlige mikroorganismer fermenterer matavfallet. Her trenger du ikke gjøre annet enn å legge til matavfall dag for dag , så gjør bokashistrøet resten. Når prosessen er ferdig har du både fått en høykonsentrert næringsrik væske, samt fermentert matavfall som blir til ferdig gjødsel etter et par uker blandet med jord. Gruppen hageglade og dyrkingsentusiaster vokser raskt i Norge. Økologisk, kortreist og egendyrket er i vinden, og stadig flere ønsker å dyrke sin egen mat. Urtehager og grønnsaksparseller gror også frem i byene - i felleshager, på takterrasser, i bakgårder og i vinduskarmer. Kjøpejord fra hagesentre inneholder ofte mye torv og bidrar derfor til utslipp av karbon, og det kan være vanskelig å få tak på miljøvennlig jord. Egen varmkompost kan være vanskelig å holde i gang i Norge på grunn av klimaet. Kompostjord fra matavfall er derimot gull for alle som dyrker selv. Bokashi kan du ha gående under kjøkkenbenken, og metoden gir nærmest null i utslipp da all energi og næringsstoffer føres tilbake til jorden.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Iris forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788293359111
    Kategorier Hagearbeid
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Med bokashi kjøkkenkompost omdannes alt matavfall til næringsrik jord og gjødsel på få uker. Alt du behøver er et par lufttette plastbøtter og bokashistrøet, som med sine naturlige mikroorganismer fermenterer matavfallet. Her trenger du ikke gjøre annet enn å legge til matavfall dag for dag , så gjør bokashistrøet resten. Når prosessen er ferdig har du både fått en høykonsentrert næringsrik væske, samt fermentert matavfall som blir til ferdig gjødsel etter et par uker blandet med jord. Gruppen hageglade og dyrkingsentusiaster vokser raskt i Norge. Økologisk, kortreist og egendyrket er i vinden, og stadig flere ønsker å dyrke sin egen mat. Urtehager og grønnsaksparseller gror også frem i byene - i felleshager, på takterrasser, i bakgårder og i vinduskarmer. Kjøpejord fra hagesentre inneholder ofte mye torv og bidrar derfor til utslipp av karbon, og det kan være vanskelig å få tak på miljøvennlig jord. Egen varmkompost kan være vanskelig å holde i gang i Norge på grunn av klimaet. Kompostjord fra matavfall er derimot gull for alle som dyrker selv. Bokashi kan du ha gående under kjøkkenbenken, og metoden gir nærmest null i utslipp da all energi og næringsstoffer føres tilbake til jorden.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Iris forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788293359111
    Kategorier Hagearbeid
    Produktkoder
    Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

    Trine inviterer

    350,- 399,-

    Astrid Lindgren

    350,- 399,-

    Odd er et egg

    245,- 279,-
    Syv år gamle Odd er en engstelig og ensom gutt, for hodet hans er et egg. Når klassekameratene spør om han vil leke sier han nei, for han er redd for at hodet skal knuses. Da han treffer den tøffe jenta Gunn, får han endelig noen å leke med. Men neste dag er Gunn borte, og Odd begynner å lete.

    En duft av champagne

    437,- 499,-

    Den norske byggeskikken

    399,-
    Boka forteller om husets biografi, hus og tun, bygging og ombygging, lys og varme, interiør og hjemmeliv. Den redegjør for materiale, konstruksjon, funksjon og stil og skildrer folks virke i og mellom husene. Forfatteren drøfter forholdet mellom arkitektur og byggeskikk og mellom fattig og rik i bygdesamfunnet. Fortellingen føres fram fra eldre tider via "det store hamnskiftet" og industrialiseringen til etterkrigstidens bygdelandskap og det utskjelte ferdighuset. Har kilderegister, litteraturliste, samt oversikt over bildekilder og forkortelser.

    Vampyrologi

    245,- 279,-
    Boka handler om vampyrer, deres historie og hvordan man bekjemper dem. Her får man ogsp vite om skjebnen til den vampyrjegeren Archibald Brooks, Boka inneholder også brev og billetter med mer.