Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Boge, Anne-Lise

  Sorter etter

  Alle ilder brenner ut omsider

  103,-

  Avskjed

  70,-
  Det er tunge tider. Sotten herjer i bygdene og rammer både liten og stor. Den lumske smitten er usynlig, og den som steller de syke kan ikke verge seg. Men Mali sparer seg ikke, hun er høyt og lavt, mens hun prøver ikke å tenke på hva som kan skje.

  Avsløringen

  70,-
  Det har vært noen gode år på Stornes. Ettersom ungene vokser til, ser Mali urolig hvordan Oja blir stadig mer lik sin far. Ni-årige Dorbet kaster alt lange øyne etter guttene, og Sivert vil gå sine egne veier.

  Barnet

  79,-
  Marens tilværelse er blitt en endeløs rekke av løgner og fortielser. Hun lyver for foreldrene, hun lyver for Thorleif - og hun lyver for Olaug, hennes eneste venninne i storbyen. Men skal hun få det livet hun ønsker seg, har hun ikke noe valg, hun må holde seg til avtalen med Helen. Hun føder sin lille datter når det nye året ringes inn. Først da hun får den varme, lille barnekroppen i armene, går det opp for Maren hva hun har gjort.

  Betroelsen

  70,-
  Det var på setra det skjedde, for et par år siden. Malis søster Margrethe, ble forelsket i den sjarmerende Bengt. En stund av berusende lykke førte til skam og nedverdigelse, og en fødsel i skjul. Når Margrethe finner tilbake til sin elskede, ønsker Mali å være lykkelig på hennes vegne. Samtidig blir Malis egen ulykke enda tydeligere, hun kan ikke gi sin mann en ektefødt sønn, noe som ville gjort livet hennes så mye lettere å leve. Nå lever hun på en løgn.

  Blåklokkevår

  70,-
  Lauras ektemann nummer to er død, og til tross for at det sies at det var en ulykke, har Mali sine tvil. Martin Bakken kommer til Stornes, og har store planer for Malis vevnader. Han vil ha henne med til Amerika, men hun vet ikke om hun tør, på grunn av Ruth som ikke har det bra i ekteskapet med Samuel. Og Oja har begynt å oppføre seg så merkelig etter at Herborg kom i hus.

  Blomstringstid

  85,-
  Landvik, 1933. Maren finner Thorleif bevisstløs utenfor døren. Det får henne til å tenke gjennom forholdet hun har til ham. Olaugs fødsel er i gang, og Maren blir tilkalt til Lia. Det skal vise seg å blir en dramatisk fødsel.

  Det skjøre livet

  85,-
  Forholdet mellom Thorleif og Maren er ikke som før, og det blir ikke bedre når Linas lille datter kommer for å bo hos dem.

  Det som ikke er ditt

  85,-
  Samtidig som Martin og Maren oppdager nye sider ved hverandre, viser det seg at Oda ikke er videre begeistret for Martin. Thorleif drikker for mye og er uinteressert i Lina og forholdet deres.

  Det ugjenkallelige

  103,-

  Det usagte

  109,-

  Det utenkelige

  103,-

  Fanget

  70,-
  Mali er bekymret for barna sine. Oja har bare øyne for Ruth Lina, og Mali liker ikke tanken på en nær forbindelse til Helga og Gjelstadgården. Dorbet har kastet sine øyne på en odelsgutt, og skjenker ham villig det han vil ha. Ruth går og venter på brev som aldri kommer fra emissæren, og imens blir hun tynn, grå og stille.

  Forventningens sommer

  79,-
  Maren sitter i Oslo og kan ikke slippe tankene på Thorleif og Lina. Hun strever for å tilgi, vel vitende om hvilke hemmeligheter hun selv bærer på. Hun leser dag og natt, og når eksamen er overstått, kan hun reise hjem og gifte seg.

  Fristeren

  70,-
  Mali er på vei mot det store eventyret i Amerika, der hun skal stille ut billedvevene sine i butikken til Martin Bakken. Hjemme går Håvard ensom med tankene sine. Hva skjer der borte på den andre siden av havet? På seterslåten møter han Laura. Hun vet at Mali er borte, og Laura vil mer enn å danse og leke. Bakken er vennlig og omtenksom. Mali føler seg vel i hans selskap. Hun blir spunnet inn i et nett av luksus, fine selskaper og champagne, og merker ikke den elektriske spenningen som oppstår mellom henne og Martin.

  Frostnetter

  70,-
  Det er ei dårlig stemning på Stornes. Oja må gifte seg med Ruth Lina i steden for sin elskede Herborg. Ruth er gravid, men ektemannen Samuel mishandler henne. Mali er fortvilet, og hun vet ikke hva hun skal gjøre for å hjelpe barna sine.

  Frostskadd sangfugl

  102,-

  Gjennom skjærsilden

  103,-

  Gjensyn

  70,-
  Det er jul, og Sivert og Tordhild skal komme hjem til Stornes med sønnen Johannes. Det skal også feires bryllup for Ruth og Samuel. Mali synes fortsatt ikke datteren virker lykkelig, og håper at Sivert kan komme innpå Ruth og snakke henne til fornuft.

  Gyllen lykke, svart hevn

  85,-
  Maren og Oda er kastet ut fra Solbu. Livet som alenemor er ikke lett, men Maren får støtte fra alle på Lia. Ikke mange vet at hun venter barn igjen, men det kan ikke skjules for alltid.

  Gylne minner fra en hunds hverdag

  157,- 179,-
  Forfatteren har i mange år vært aktiv i hundemiljøet og har eid flere golden retrievere. I denne boka gir hun oss et bilde av hvordan hverdagen arter seg med hund i huset, og det spennende, hektiske og av og til frustrerende livet på hundeutstillinger.

  Hemmeligheten

  70,-
  Bare nitten år gammel må Mali ta en skjebnesvanger avgjørelse. For å redde sin familie fra armod, går hun med på å gifte seg med odelsgutten på bygdas storgård. Enhver kunne misunne henne å bli så rikt og staselig gift, men Mali er ikke lykkelig. Hun er pyntegjenstand og hun blir lagt for hat av slektninger som ikke ønsker en fattigtaus som ungkjerring på Stornes. Hennes mann er ikke i stand til å gi henne den kjærlighet hun lengter etter. Det klarer derimot tateren Jo, som blir leid inn som ekstrahjelp i slåttonna.

  Hjertebrist

  85,-
  Maren må skape seg en ny tilværelse, men først må hun fortelle Oda og foreldrene sannheten. Men så skjer det noe som gir dem alle noe helt annet å tenke på.

  I stormens øye

  103,-

  Boge, Anne-Lise