Preben fra notabene - 08 Okt 2020

Hvorfor handle hos oss?

Hei!
 
Netthandel skal være enkelt, raskt og rimelig. Det er hard konkurranse mellom
nettbutikkene, og det brukes mange store fine ord for å tiltrekke seg kundene. Som
kunde er det ikke alltid lett å føle seg trygg på reklame som virker å love for mye. Vi
ønsker derfor å utdype fordelene ved å handle hos oss på notabene.no.

Grunner til å handle hos oss

Ingen er billigere på nyheter. Dette er en sterk påstand, er notabene.no virkelig billigst på nyheter? Ja! Ingen er billigere på nyheter. Dette er en sterk påstand. Er notabene.no virkelig billigst på nyheter? Ja! Vi garanterer at du ikke vil finne nyhetene billigere noe annet sted.

Hvordan kan vi garantere det?

Prisene på boknyheter er regulert av Fastprisavtalen, som er en del av Bokavtalen mellom Den Norske Forleggerforening og Bokhandlerforeningen. Ifølge denne avtalen kan ingen nye bøker rabatteres mer enn 12,5 % rabatt før 1.mai året etter utgivelsen.

Notabene.no setter derfor automatisk ned prisen med 12,5 % når en ny bok kommer, slik at vi alltid kan tilby deg den aller billigste prisen uten å bryte Bokavtalen.

Betal med Vipps eller Klarna
Alle ønsker å utføre betaling så raskt og problemfritt som mulig, og moderne betalingsløsninger har stor fremgang. Vi skal alltid være tidlig ute med å tilby nye sikre betalingsløsninger. Med Vipps og Klarna har du selv valgfriheten til å betale raskt, eller få 14 dagers gratis betalingsutsettelse!

Gratis gaveinnpakning 
De fleste fysiske bokhandlere tilbyr gratis gaveinnpakning i butikk, så hvorfor skal vi ikke tilby dette på nett? Vi ønsker at det skal være superenkelt å kjøpe en ferdig innpakket gave, og du kan nå velge om du vil ha ett eller flere produkter pakket inn. Vi jobber også med nye løsninger for å gjøre prosessen enda enklere for deg som kunde, og for at du skal få flere valgmuligheter for type innpakning.

Alltid gratis frakt på kjøp over 249,- 
Vår ambisjon er å være svært konkurransedyktige på alle områder, og frakt er intet unntak. Sannheten er at frakt og porto er noe av det som gjør det mest utfordrende å skape gode handleopplevelser til gode priser i en nettbutikk. Vi strekker oss for å være bedre enn konkurrentene, og gir deg fraktfri levering ved alle kjøp over 249,-! 

Vi ønsker din tilbakemelding

Du har kanskje lest vårt forrige blogginnlegg, hvor vi forteller om hva som har skjedd med Notabene det siste året? Vi jobber nå med å gjenoppbygge nettbutikken, og gjør stadig endringer for å forbedre brukeropplevelse og innhold. Tilbakemeldinger fra våre kunder er veldig viktig for oss for å kunne skape en nettbutikk som er skreddersydd for alle dere som deler vår lidenskap for bøker.    

Gjerne ta noen minutter til å skriv en tilbakemelding om siden.

Flere blogginnlegg fra notabene