Bokanmeldelse
Der skogen møter stjernene

FOR EN debut av Glendy Vanderah!

Der skogen møter stjernene er en kritikerrost og hjertevarm historie om tre mennesker som forsøker å håndtere kortene som livet har spilt dem. Historien er vakker, human og humørfylt, og har overraskende vendinger som har trollbundet lesere over hele verden. Dessuten har naturen fått en stor rolle i denne fortellingen. Boken er innsiktsfull og noe helt utenom det vanlige. En veldig herlig bok lanseres i Norge den 19. april.

Hilsen fra forfatteren

«Hi, everyone! My name is Glendy Vanderah, and I am thrilled to present “WHERE THE FOREST MEETS THE STARS” to the Norwegian audience! I truly hope that Ursa, Jo and Gabe will strike a chord with the Norwegian audience, and maybe spark a little hope. I wish you all the best here from beautiful Florida» - Glendy Vanderah

«Boken er en fin liten kjærlighetshistorie som mange nok vil sluke på et blunk. Du vil så gjerne vite hva som skjer og du blir så glad i hovedpersonene» - Kirsti, Notabene

En anmeldelse fra en av våre ansatte

«Den var en fryd å lese og jeg var solgt allerede fra de første par sidene. Boken holder spenningen gjennom hele historien. Som en berg-og-dal-bane blir du dratt opp og ned, mellom nysgjerrighet, ømhet, spenning, kjærlighet og det konstante spørsmålet: Hvem er Ursa egentlig?

Vi følger Jo. En spirende fuglebiolog som utdanner seg til PhD og som har lånt et hus i skogen for å forske på Indigospurven. Så møter vi en ung pike på 9, som påstår hun er fra stjernene. Piken, Ursa, viser seg raskt å være utrolig intelligent og kunstnerisk. Vi møter også Gabe, eggmannen, som har en gård i skogen og selger egg ved veien. Ursa rører ved ømme strenger i Gabe og Jo’s hjerter. Hvem er denne piken? Kommer hun virkelig fra stjernene? Eller er det noe mer forferdelig som har skjedd med henne…

Denne boken kan jeg virkelig anbefale, til krim- og romanelskere alike!»

-Anita, Notabene

LANSERINGSPRIS!

Glendy Vanderah Innbundet Der skogen møter stjernene
Glendy Vanderah Innbundet Der skogen møter stjernene

Der skogen møter stjernene

249,00 kr
339,00 kr
Der skogen møter stjernene er en annerledes, varm og humørfylt fortelling om vanskelige valg, med overraskende vendinger som har trollbundet lesere over hele verden.

Ute på feltarbeide får den karrierebevisste fugleforskeren Jo besøk av ei påståelig lita jente som nekter å gå hjem. Sammen med den mutte naboen Gabriel må Jo finne ut hvor jenta, som kaller seg Ursa, hører hjemme. De slites mellom fornuft og medmenneskelighet, og når de nærmer seg sannheten om mysteriet Ursa, blir det farlig.

Om å beskytte de man elsker, forstå og tilgi. Kan mirakler skje når man velger å følge hjertet?

Der skogen møter stjernene forteller originalt og innsiktsfullt om båndene mellom oss, både de vi velger selv og de som tilsynelatende velger oss.