(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Moira Young

  Blodrød vei

  148,-
  169,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Pocket
  Saba og familien hennes lever i Silverlake, et uttørket elveleie herjet av konstante sandstormer. Men Saba er vant til å klare seg med det lille hun har, og så lenge hun har tvillingbroren Lugh ved sin side bekymrer hun seg ikke. Men en dag slår den virkelige monstersandstormen til, sammen med fire svartkledde ryttere, og katastrofen rammer henne på alvor. Dette er første bok i Dustlands-trilogien.
  ISBN/EAN: 9788205454156

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Pocketutgave av denne fantastiske romanen. Lanseres samtidig med bind to i Dustlands-trilogien; Rebellhjerte Kjærlighet, hat og spenning i en verden på vei mot undergangen - en debutroman som ryster og beveger. Med høyt tempo, unike karakterer og en historie så spennende at man mister pusten, er "Blodrød vei" på samme tid en gripende, apokalyptisk dystopi og en uforglemmelig kjærlighetshistorie. Saba har tilbrakt hele livet i Silverlake, et uttørket elveleie herjet av konstante sandstormer. Sivilisasjonen har vært ødelagt lenge, og Saba og familien må klare seg med det de finner i det ugjestmilde og forsøplede landskapet. Så kommer den virkelige monstersandstormen, og med den fire svartkledde ryttere. Sabas elskede tvillingbror Lugh blir tatt til fange, faren blir drept og Saba vet bare én ting: Hun må finne Lugh. Utenfor det isolerte Silverlake er verden lovløs og stygg. Folk er desperate og kuede, og bare de sterkeste overlever. Uten Lugh, er Saba fortapt. Tror hun. Inntil hun lærer noe om seg selv: Hun kan kjempe, og hun kan slåss. Hun er en som overlever. TV-serien Lost møter Cormac McCarthys "Veien" Første bind i den planlagte trilogien "Dustlands". Actionfylt kjærlighetsdrama og fantastisk, episk eventyr. Passer både for gutter og jenter. Ridley Scotts produksjonsselskap, som blant annet står bak storproduksjoner som "Blade Runner", "Gladiator", "Alien" og "Robin Hood", har kjøpt filmrettighetene. . .
  Detaljer
  SERIE Dustlands
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205454156
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Romance relationships stories
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Science fiction
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Speculative, dystopian utopian fiction
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Action adventure stories
  Interesse Interest age- from c 12 years
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Pocketutgave av denne fantastiske romanen. Lanseres samtidig med bind to i Dustlands-trilogien; Rebellhjerte Kjærlighet, hat og spenning i en verden på vei mot undergangen - en debutroman som ryster og beveger. Med høyt tempo, unike karakterer og en historie så spennende at man mister pusten, er "Blodrød vei" på samme tid en gripende, apokalyptisk dystopi og en uforglemmelig kjærlighetshistorie. Saba har tilbrakt hele livet i Silverlake, et uttørket elveleie herjet av konstante sandstormer. Sivilisasjonen har vært ødelagt lenge, og Saba og familien må klare seg med det de finner i det ugjestmilde og forsøplede landskapet. Så kommer den virkelige monstersandstormen, og med den fire svartkledde ryttere. Sabas elskede tvillingbror Lugh blir tatt til fange, faren blir drept og Saba vet bare én ting: Hun må finne Lugh. Utenfor det isolerte Silverlake er verden lovløs og stygg. Folk er desperate og kuede, og bare de sterkeste overlever. Uten Lugh, er Saba fortapt. Tror hun. Inntil hun lærer noe om seg selv: Hun kan kjempe, og hun kan slåss. Hun er en som overlever. TV-serien Lost møter Cormac McCarthys "Veien" Første bind i den planlagte trilogien "Dustlands". Actionfylt kjærlighetsdrama og fantastisk, episk eventyr. Passer både for gutter og jenter. Ridley Scotts produksjonsselskap, som blant annet står bak storproduksjoner som "Blade Runner", "Gladiator", "Alien" og "Robin Hood", har kjøpt filmrettighetene. . .
  Detaljer
  SERIE Dustlands
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205454156
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Romance relationships stories
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Science fiction
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Speculative, dystopian utopian fiction
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Action adventure stories
  Interesse Interest age- from c 12 years