Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Bjerkestrand, Nils E.

  Sorter etter

  Om satsteknikken i Arnold Schönbergs musikk

  199,-
  Boka gjennomgår Arnold Schønbergs forskjellige stiluttrykk, og beslyser den utvikling han gjennomgikk, fra et senromantisk til et ekspresjonistisk, atonalt språk. Boka går også kort igjennom ulike teknikker innenfor tolvtoneteknikken. Med oppgaver. Har litteraturliste, personregister og verksliste.

  Om satsteknikken i Bela Bartoks musikk

  199,-
  Boka gjennomgår Bela Bartoks forskjellige stiluttrykk, og belyser bl.a. hans bruk av ulike skalatyper, akkorder, bitonalitet, det gyldne snitt og hans forhold til den østeuropeiske litteraturen. Med oppgaver. Har litteraturliste, personregister og verksliste.

  Om satsteknikken i Claude Debussys musikk

  199,-
  Boka gjennomgår Claude Debussys forskjellige stiluttrykk, og belyser satsteknikkene impresjonisten Debussy benyttet. Med oppgaver. Har litteraturliste, personregister og verksliste.

  Om satsteknikken i Igor Stravinskijs musikk

  199,-
  Boka gjennomgår Igor Stravinskijs forskjellige stiluttrykk, fra en senromantisk uttrykksmåte til det neoklassisitiske og serielle. Med oppgaver. Har litteraturliste, personregister og verksliste.

  Om satsteknikken i Olivier Messiaens musikk

  199,-
  Boka gjennomgår Olivier Messiaens forskjellige stiluttrykk, den analyserer hans utvikling som komponist og peker på ulike særegenheter som bruk av selvlagede skalaer og hinduistiske rytmemønstre. Med oppgaver. Har litteraturliste, personregister og verksliste.

  Om satsteknikken i Paul Hindemiths musikk

  199,-
  Boka gjennomgår Paul Hindemiths forskjellige stiluttrykk. Den gjennomgår hans stilutvikling fra en senromantisk uttrykksmåte til hans neoklassisisme og ser på de viktigste momenter i hans musikkteori. Med oppgaver. Har litteraturliste, personregister og verksliste.

  Bjerkestrand, Nils E.