Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Bjerke, Vilde

  Sorter etter

  Du visste om et land

  245,- 279,-

  Du visste om et land

  322,- 368,-
  I denne erindringsboken forteller André Bjerkes yngste datter Vilde om sin oppvekst. Hun deler med leserne såvel gode som vonde minner, og de fleste er gode! Mange situasjonsbilder forteller om den tette kontakten mellom far og datter. Vilde forteller også om André Bjerkes foreldre Karin og Ejlert Bjerke, og hun formidler mye om farens egen oppvekst og barndom. Vi får dessuten bli med til barndomshjemmet til Vildes mor, Henny Moan, i Troms og møte Vildes morforeldre. Beretningen er illustrert av fotografier og har også diktsitater av André Bjerke samt enkelte dikt av Vilde selv.

  Fyrtårnet

  322,- 368,-
  Angela lover seg selv ved farens kiste at hun skal vie sitt liv til musikken. Drømmen er å bli konsertpianist. Etter en het natt med fiolinisten, John O'Hara, blir hun gravid, men oppdager at han er homoseksuell. Kort etter gifter hun seg med fyrvokteren Eamon og bosetter seg på fyret på vestkysten av Irland, hvor sønnen Sean blir født. Hvem som er sønnens virkelig far, får ingen vite. Ikke før seksten år senere, da O'Hara forelsker seg i sin unge talentfulle fiolinelev.

  Petronelle får ikke sove

  218,- 249,-
  Petronelle får ikke sove. Hun lurer på om det er en kjempestor edderkopp i skapet eller om det kanskje er et monster. Da hun våkner neste morgen, lurer hun på om hun kanskje har innbilt seg alt sammen.

  Bjerke, Vilde