Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Bjørkedal, Anne

  Sorter etter

  Ciutadellas system

  297,- 339,-
  Ein religiøs mystikar og fantast kjem til byen Ciutadella på Menorca. Han etablerer sjelesorgpraksis på øya, og gjennom dette blir han kjent med fru Ferenz, ein sjelefrende. Saman diskuterer dei religiøse spørsmål, og blir gradvis tiltrekte av kvarandre. På same tid blir øya skaka av at fleire unge kvinner blir funne døde.

  Dråpen og begeret

  350,-
  Handlinga i boka er dels lagd til eit gruvesamfunn i Karelen og dels i eit på alle måtar konstruert hus ved Balatonsjøen i Ungarn. Ucreban Vactor, som forskar på og skriv om seksualiteten, og kona hans Ursulia, utgjer saman med ei tylft andre markante kvinner og menn eit fargerikt persongalleri. Samtidig hentar mange av desse identiteten sin først og fremst som skrivne personar, noko dei synest å vere klar over.

  Hotel Retiro

  250,-
  Mariette Sommer blir funnen død på Hotel Retiro, men oppklaringa av drapet er ikkje nødvendigvis det viktigaste for etterforskarane. Andre hendingar er også viktige i denne spiralromanen: Flora og Fridtjov Andersson sitt møte på konditoriet var ikkje tilfeldig. Gertie Donovan og den unge sjåføren hennar er på veg nordover frå Tyskland, og fru Heske førebur ei kakeutstilling.

  Bjørkedal, Anne