Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Bing, Jon

  Sorter etter

  Ansvar for ytringer på nett

  529,-
  Boken gir en gjennomgang av alle lover og regler som er relevante for personer som er involvert i publisering på nett. Oppmerksomheten er spesielt rettet mot redaktøransvaret, men forfatteren tar også for seg foretaksansvar og ehandelslovens ansvarsavskjæringer, i tillegg til personopplysningsloven og fildeling. Har domsregister og stikkordregister.

  Fremtidens fortid

  329,-

  Knut Gribb

  169,-
  En voldsom eksplosjon i Sibir i 1908 fører til en rekke dramatiske hendelser tre tiår senere. Hemmelige forbund og krigerske stormakter blir involvert i en affære hvor en gjenstand fra eksplosjonen, en meteorsten gitt til Fridtjof Nansen, spiller en sentral rolle. Jakten på sortkledde mordere som kveler sine ofre med silkesnor fører Knut Gribb ut på en av hans mest farefulle ferder, fra Oslos underverden, via Orientekspressen, til det hemmelige Venezia. I rollene: Kai Remlov, Lasse Lindtner, Trond Brænne og Mads Ousdal m.fl.

  London 2084

  262,- 299,-

  Norsk skribentrett

  529,-
  Boka gir en fremstilling av de avtaler som skribenter inngår om utnyttelse av sine verk. Den gir også en kortfattet innføring i de relevante reglene på opphavsrettens område og beskriver opphavsrettsorganisasjonenes virksomhet. Har litteraturliste, doms- og stikkordregister.

  Opphavsrettens avtaler

  629,-

  Bing, Jon