Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Billigbøker

  Sorter etter

  Bare for deg

  149,-
  Dette er den første boka i Crossfire-serien

  Blindgang

  169,-

  Bobs bok

  149,-

  De syv søstre

  169,-

  Djevelanger

  169,-

  En hjelpende hånd

  169,-

  Engletreet

  169,-

  Et norsk hus

  169,-

  Fasandreperne

  169,-
  I 1987 blir et søskenpar myrdet. Etterforskningen peker mot en gruppe kostskoleelever, men saken henlegges inntil en av de mistenkte tilstår ni år senere. Kriminalinspektør Carl Mørck begynner å grave i materialet og oppdager at noe er galt. Dette er andre bok om Avdeling Q.

  Fioler i mars

  149,-

  Fjellet

  149,-
  En kvinne blir funnet død, hengt. Alt tyder på at hun har tatt sitt eget liv. Men Erlendur klarer ikke å slå seg til ro med denne konklusjonen. På eget initiativ begynner han å grave i saken og parallelt jobber han med to andre forsvinningssaker. Dette er den åttende romanen om Erlendur, men den sjette som er oversatt til norsk.

  Flaskepost fra P

  169,-
  En flaskepost flyter i land ved kysten av Skottland, og havner til slutt hos etterforsker Carl Mørck i København. Han skjønner etter hvert, av det gamle brevet, at to gutter blei bortført en gang på 90-tallet. Dette er den tredje romanen om Avdeling Q i København.

  Gjenspeilt i deg

  149,-
  Dette er den andre boka i Crossfire-serien.

  Gode, gamle dager

  149,-

  Hvitt hav

  169,-

  Journal 64

  169,-
  Dette er den fjerde boka om Avdeling Q.

  Kamp til døden

  149,-
  Boka beskriver en myteomspunnet fotballkamp som fant sted i 1942 i Kiev, mellom Dynamo Kiev og et lag bestående av topptrente spillere fra Luftwaffe. Bakgrunnen for denne kampen var at Dynamo-laget gjenoppsto i det okkuperte Kiev etter at mange av spillerne var tatt til fange eller deportert. Laget vinner kamper til tross for det dårlige utgangspunktet, og dette styrker kampånden blant den undertrykte befolkninga i Kiev. Kampen mellom Dynamo Kiev og nazistene kom i stand ut fra okkupasjonsmaktens ønske om å knuse opprørerne en gang for alle. Kampen blir et symbol på motstand, og konsekvensene blir brutale.

  Kaptein John Emmetts hjemkomst

  149,-

  Kunsten å være den man er

  149,-
  Dette er oppfølgeren til "Kunsten å høre hjerteslag", og den andre boka om Julia Win.

  Kvinnen i buret

  169,-
  Den unge folketingspolitikeren Merete Lynggaard er forsvunnet. Politiet setter i gang en etterforskning - men uten resultat. Først da kriminalinspektøren Carl Mørck får ansvar for Avdeling Q, politiets nye avdeling for uløste saker av særlig grov karakter, skjer et gjennombrudd i etterforskningen. Dette er første bok om Avdeling Q.

  Los Peregrinos

  149,-

  Marco-effekten

  169,-

  Mengele Zoo

  169,-
  Mino Aquiles Portoguesa er født i Latin-Amerikas regnskoger, og jakter på sommerfugler. En dag blir han midtpunktet for regnskogenes tragedie, da katastrofen også rammer hans landsby. Mino sverger hevn, og etter å ha levd et omflakkende liv i flere år, danner han en organisasjon som har som oppgave å avlive miljøspekulanter over heile verden. Mino opptrer også som biperson i flere andre romaner.

  Mona

  169,-

  Myren

  149,-
  En eldre mann blir funnet myrdet i en kjellerleilighet i Reykjavik. Gjemt under en skuff finner politiet et bilde av en barnegrav, og når de klarer å tyde inskripsjonen viser det seg at det ligger en fire år gammel jente der. Ved hjelp av fotografiet nøster politiet opp gamle og nye forbrytelser som har ført til flere familietragedier. Samtidig forsvinner en ung kvinne fra sitt eget bryllup. Erlendur Sveinsson og hans politikolleger står overfor en uvanlig komplisert og gåtefull sak, med røtter tilbake til en tid da mye var annerledes på Island. Dette er den tredje romanen om Erlendur, men den første som er oversatt til norsk.

  Ona fyr

  149,-
  Forfatteren skriver med intensitet, selvironi og kunnskap om hvordan det er mulig å få med seg andre og komme videre. Det være seg i bedrifter, organisasjoner, korps eller idrettslag. Du får enkle og håndfaste råd om hva som skal til for å skape motivasjon, kraft og kultur i bedrifter og foreninger.

  Rottejegeren

  149,-
  En psykotisk ung pike tenner på et hus. Politiet tror hun også har tatt livet av sin egen bestefar. Sporene peker bakover, mot krigens dager. Jakten på svar fører advokat Mikael Brenne langt inne i den snøkledde, norske fjellheimen. Dette er den fjerde boka om Mikael Brenne.

  Sjarmen med tarmen

  179,-

  Stormfulle høyder

  169,-

  Billigbøker