Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Berntsen, Bredo

  Sorter etter

  Den triste mannen på Alexanderplatz

  132,- 150,-

  Død som en dodo

  289,-

  Fuglelivet året rundt

  262,- 299,-
  I boka forteller forfatteren om sine fugleopplevelser siden barndommen og fram til i dag. Han skildrer ulike fuglearter som blåstrupen, tranen og kongeørnen, samtidig som han får fram hvor viktig det er å ta vare på artene og deres leveområder. Med litteraturliste.

  Grønne linjer

  420,- 479,-
  Boka inneholder norsk natur- og miljøvernhistorie, fra sagatida til vår egen tid, med vekt på det som har skjedd de siste 30-40 åra. Fremstillingen er søkt satt inn i en viss ramme, slik at det hele tiden vises til samspillet teknikk, oppfinnelser, næringsliv - og de svar som individer, organisasjoner og det politiske systemet gir med lover og regler for å møte de påfølgende miljøkonsekvensene. Har litteraturliste og personregister.

  Hobby i krig og fred

  149,- 170,-

  Løperkongen Mensen Ernst

  261,- 298,-
  Biografien omhandler Mensen Ernst, egentlig Mons Monsen Øhren, født i Fresvik i Sogn i juni eller juli, 1795, død 22. januar 1843 i Syene, Egypt. Han var norsk sjømann, og regnet som tidenes aller største langdistanseløper og Norges første profesjonelle idrettsutøver. Han er lite kjent i Norge og forfatteren prøver å finne ut av hvorfor han ikke har fått den anerkjennelsen han har fortjent. I boken får vi også en kort innføring i langdistanseløpingens historie. Har litteraturliste.

  Berntsen, Bredo