Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Belsvik, Rune

  Sorter etter

  Den kjempestore småstilige Dustefjertboka

  262,- 299,-
  Det vesle landet ved bekken er ein plass for små hendingar og store tankar. Til vanleg kastar Dustefjerten ploppesteinar i bekken og snakkar med andungen. Holesnusken høgg ved, Bollefisen er våt på beina, Kavringreven bakar kavringar og Oktava syng sine songar og drøymer om ein kjærast. Boka inneheld seks forteljingar om Dustefjerten.

  Dus

  261,- 298,-
  Antologien inneholder 11 skuespill for unge mennesker: Den siste songen av Rune Belsvik, Nytt for reisende av Chenjerai Hove, Illyria av Bryony Lavery, Samfunnsånd av Mark Ravenhill, Verkeleg av Gyrid Axe Øvsteng, Buy nothing day av Kim Atle Hansen, Vente på fugl av Sigmund Løvåsen, Jeg vet hvorfor av Haddy Jatou N'jie og Fredrik Lyngås Pedersen, Erasmus Tyrannus Rex av Kate Pendry, Blowing bubbles av Erlend Sandem og Blå himmel grønn skog av Bjørnar Lisether Teigen.

  Eg kjem no, sa kjærasten min

  99,-
  Nils og kjærasten hans gler seg til å flytte ut til kysten, men dei kan ikkje ta med seg katten som dei har vorte så glad i. Ingen av venene deira kan ha han heller.

  Ein heilt vanlig fyr

  332,- 379,-

  Fugleguten

  279,-

  Fuglen

  175,- 199,-

  Ho som var så søt

  332,- 379,-
  Berit er gift og lever eit rolig liv, men blir stadig plaga av gamle minne. Det som skjedde då ho gjekk siste året på ungdomsskulen. Vil hendinga prega heile hennes liv, eller vil ho nokon gang få eit normalt forhold til menn?

  Katten må sova ute

  200,-
  Boka inneheld 17 forskjellige fortellingar av 14 forskjellige forfattarar. For deg som har lært å lese sjølv. Illustrert.

  Kjendisen

  175,- 199,-

  Kommoden

  332,- 379,-
  Det er rett før femtiårsdagen til Jolver Nilsen da han oppdagar at han ikke er interessert i kvinner lenger. Jolver lurer på kva det er som driv han til å vere som han er, og for å finne ut dette, melder han seg på eit meditasjonskurs og forsøker å få nye kameratar. Det verste er at han synest kona er blitt så ekkel, og rett før bursdaggjestane skal komme, seier han dette til kona si.

  Over kvåsen

  306,- 349,-
  Bendik er forfattar, men slit med å kome i gang med ei ny bok. Kona, Agnete, er sikker på at dei ikkje er like lykkelege som Mona og Lars. Mona og Lars har båt, og det vil Agnete at ho og Bendik òg skal skaffe seg. Men Bendik er skeptisk - ein kan ikkje berre ha båt, ein må bruke han òg. Det finst bølgjer og skjer, og sjøen er ganske djup. Boka inneheld også tekst og notar til 9 songar.

  Verdas mest forelska par

  201,- 229,-
  I Bløygen er det berre ein einaste lyktestolpe. Men det er også eit svært forelska par der. Dei er av og til så forelska at dei ikkje orkar å gå på jobb i Julepyntbutikken sin. Dei heiter Bidger og Esmiluni. Bjørn Disel bur også i Bløygen. Han eig ein heil bensinstasjon, og er like ulukkeleg forelska i Esmiluni som Bidger er lukkeleg forelska i henne. Bjørn Disel brukar alle sine diselknep og alt sitt hørkelpørkel for å ta Esmiluni frå Bidger. Ein dag står det i avisa at det snart skal være ein verdsmeisterskap i pludring og romantikk. Bløygen kommunestyre bestemmer at Bidger og Esmiluni må væra med. Kva gjer Bjørn Disel då?

  Verdas søtaste turist

  262,- 299,-

  Belsvik, Rune