Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Erik H. Erikson

  Barndommen og samfunnet

  399,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Pocket
  Boken er aktuell for enhver som arbeider med spørsmål knyttet til identitet, utvikling og kulturelt mangfold. Den kom første gang på norsk i 1950 og ble en klassiker innen utviklingspsykologi og klinisk psykologi. Forfatterens overordnede prosjekt er å integrere psykoanalytisk kunnskap om individets utvikling med kunnskap om de sosiale omgivelser. Studiet av identitet og individuelle livshistorier må ta hensyn til den brede historiske og kulturelle konteksten. Hans teori om de psykososiale fasene utvider slik den freudianske utviklingspsykologien i retning av en sosial, livslang utviklingsteori.
  ISBN/EAN: 9788241710971

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Barndommen og samfunnet . Eriksons viktigste bok . kom i 1950, og har hatt klassikerstatus siden. Den kom på norsk for første gang i 1968, men har lenge vært utsolgt. Nå foreligger den på ny med innledning av Mary Theophilakis. Eriksons overordnede prosjekt er å integrere psykoanalytisk kunnskap om individets utvikling med kunnskap om de sosiale omgivelser. Ifølge Erikson må studiet av identitet og individuelle livshistorier ta hensyn til den bredere historiske og kulturelle kontekst. Hans teori om de psykososiale fasene utvider slik den freudianske utviklingspsykologien i retning av en sosial, livslang utviklingsteori. I Basis-serien.
  Detaljer
  SERIE Basis
  Utgivelsesår 2000
  Forlag Gyldendal akademisk
  Språk Bokmål
  ISBN 9788241710971
  Kategorier Psykologi
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Barndommen og samfunnet . Eriksons viktigste bok . kom i 1950, og har hatt klassikerstatus siden. Den kom på norsk for første gang i 1968, men har lenge vært utsolgt. Nå foreligger den på ny med innledning av Mary Theophilakis. Eriksons overordnede prosjekt er å integrere psykoanalytisk kunnskap om individets utvikling med kunnskap om de sosiale omgivelser. Ifølge Erikson må studiet av identitet og individuelle livshistorier ta hensyn til den bredere historiske og kulturelle kontekst. Hans teori om de psykososiale fasene utvider slik den freudianske utviklingspsykologien i retning av en sosial, livslang utviklingsteori. I Basis-serien.
  Detaljer
  SERIE Basis
  Utgivelsesår 2000
  Forlag Gyldendal akademisk
  Språk Bokmål
  ISBN 9788241710971
  Kategorier Psykologi