Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Lisbeth Bjørndal

  Barn igjen

  306,-
  349,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Boka inneholder sy-, strikke- og hekleoppskrifter på klær til barn, og noen til voksne; inspirert av 60- og 70-tallets enkle og fargeglade barneklær. Boka benytter fem grunnmønstre, og inneholder også oppskrifter på tepper, sengetøy og vesker.
  ISBN/EAN: 9788202292348

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Inspirasjonskilden er hentet fra 60- og 70- tallets enkle og fargeglade barneklær. Bruk gjerne avlagte duker, klær og sengetøy. Alle modellene er romslige med god bevegelsesfrihet slik at barna kan leke og utfolde seg fritt. Du vil også finne enkel strikk til barn og noen modeller til mor. Fargeglade tepper i lappeteknikk, hekling og strikking finner du også. Denne boken passer for alle om du er nybegynner eller har litt mer erfaring med søm og strikk.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202292348
  Kategorier Strikking og hekling
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Inspirasjonskilden er hentet fra 60- og 70- tallets enkle og fargeglade barneklær. Bruk gjerne avlagte duker, klær og sengetøy. Alle modellene er romslige med god bevegelsesfrihet slik at barna kan leke og utfolde seg fritt. Du vil også finne enkel strikk til barn og noen modeller til mor. Fargeglade tepper i lappeteknikk, hekling og strikking finner du også. Denne boken passer for alle om du er nybegynner eller har litt mer erfaring med søm og strikk.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202292348
  Kategorier Strikking og hekling