(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Barmen, Lars

    Sorter etter

    Barmens grill

    350,- 399,-
    Boka inneholder over 80 oppskrifter på grillmat. Du finner også tips til valg av type griller, opptenning og ulike typer grilling. Med register.

    Barmens kjøkkenskole

    350,- 399,-
    Boken gir en inngående kunnskap om alle de ulike råvarene vi omgir oss med. Her lærer du alt fra hvordan du kan se om en fisk er fersk, hvordan man oppbevarer fisk, hvordan man fryser den ned, til hvordan man stykker opp og bruker de ulike delene av kjøttet på et dyr. Du får rede på bruk av ulike typer oster, grønnsaker, korn, nøtter, krydder, urter m.m. Du lærer også flere matlagingsteknikker, blant annet partering av kjøtt, utbeining av fugl, rensing av skalldyr og filetrering av fisk. I tillegg tar den for seg ulike koketeknikker, utstyr man trenger og ikke trenger og hva de brukes til. Boken har også med et utvalg grunnoppskrifter.

    Koke ute

    350,- 399,-
    Forfatteren har i denne boka samlet all sin kunnskap om matlaging utendørs. Boka er delt inn etter forskjellige temaer og sesonger, og har over 80 oppskrifter som kan forberedes hjemme og fullføres ute på tur.

    Norsk mat

    149,-
    Boka har oppskrifter på tradisjonell norsk mat, både fisk, kjøtt, grønnsaker, desserter, kaker, sylting og hermetisering. Her er tradisjonsrike norske retter til både hverdags og fest, bl.a. fiskegrateng, fiskesuppe, kjøttkaker, kalvefrikassé, kålrulletter, agurksalat, ertestuing, eplekake, riskrem og forskjellige sorter syltetøy. Har register.

    The best of Norwegian seafood

    350,- 399,-
    Boka inneholder oppskrifter på norsk fisk og sjømat, og Barmen gir i tillegg råd og tips om hvordan råvaren bør behandles før den kan nytes, filetering av de ulike fisketypene, gode fiskesesonger og fiskenes næringsinnhold. Har register.

    Barmen, Lars