Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Bakken, Øystein

  Sorter etter

  Aktiviteter med hest

  489,-
  Denne boken inneholder fagstoff som danner grunnlaget for videre opplæring - som lærling i hestefaget eller hovslagerfaget, eller for videre studier. Hovedkapitlene i boka tar for seg aktiviteter og tradisjoner med hest, kjøring, ridning, problemer under ridning, håndtering av føll og unghester, mønstring, bitt-, hodelag- og saltilpasning, og longering og dobbeltlongering. Med stikkord.

  Antenneanlegg

  274,-

  Hest og hestehold

  569,-
  Boka danner sammen med bøkene Aktiviteter med hest og Stalldrift, samt nettressursen Naturbruk på nett, et helhetlig læremiddel for programområdet Vg2 Heste- og hovslagerfaget. Den inneholder fagstoff som danner grunnlag for videre opplæring som lærling i hestefaget eller hovslagerfaget, eller videre studier. Til hvert kapittel er det laget oppgaver som du finner på nettressursen Naturbruk på nett.

  Kommunikasjonsanlegg

  553,-

  Kommunikasjonsanlegg

  553,-

  Sikker og god hestepraksis

  525,- 599,-
  Boka tar for seg de forholdene som skal legges til grunn for hesteholdet, bruken av hester i sport og fritid, og omgang og håndtering av hester i alle sammenhenger.

  Stalldrift

  565,-
  Denne boken inneholder fagstoff som danner grunnlaget for videre opplæring i hestefag, hovslagerfag, eller for videre studier. Boken kan også være nyttig for deg som er hesteeier, eller som er engasjert i hester på annet vis. Hovedkapitlene tar for seg driftsformer, vedlikeholdsarbeid, tekniske løsninger for stalldrift, helse, miljø og sikkerhet, kvalitetssikring, bedriftsetablering og økonomi, og konflikter mellom næring, naturvern og allmennhet. Til hvert kapittel er det laget oppgaver. Har litteraturliste og register.

  Telekom 1

  815,-

  Bakken, Øystein