Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Ruben Eliassen

  Azur

  157,-
  179,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  Dette er forhistorien til Azur, den utstøtte og beundrete havmannen som er utvalgt til å samle folket sitt til ett folk. Ezau presser lillebroren til det ytterste, og Azur må prøve å holde på det han har igjen av verdighet. Etter hvert går det opp for han at ingen ting kan bli som før, og etter et angrep på drageridderne ser han at han er blitt en terracuz. Dette er den femte boka om Azur.
  ISBN/EAN: 9788205408760

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Nytt fra Phenomenauniverset ? historien om havmannen Azur Ny serie på i alt seks korte bøker om en helt spesiell figur iPhenomena-universet ? havmannen Azur, en av Alk og Ilkes hjelpere. Med disse bøkene får nye og gamle Phenomena-fan svaret på hvordan Azur, som ble født i havet, endte opp med å leve under sanden. Spennende fortalt i et enkelt språk og tøft illustrert av Øystein Runde. Azur har blitt befridd fra lenkene bare for å havne i et nytt mareritt. Nå er han i terraqusenes vold, en verden full av vesener uten egne tanker, en verden i et stinkende mørke.
  Detaljer
  SERIE Azur
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205408760
  Kategorier Skjønnlitteratur for barn og ungdom og sanne historier
  Interesse Interest age- from c 9 years
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Nytt fra Phenomenauniverset ? historien om havmannen Azur Ny serie på i alt seks korte bøker om en helt spesiell figur iPhenomena-universet ? havmannen Azur, en av Alk og Ilkes hjelpere. Med disse bøkene får nye og gamle Phenomena-fan svaret på hvordan Azur, som ble født i havet, endte opp med å leve under sanden. Spennende fortalt i et enkelt språk og tøft illustrert av Øystein Runde. Azur har blitt befridd fra lenkene bare for å havne i et nytt mareritt. Nå er han i terraqusenes vold, en verden full av vesener uten egne tanker, en verden i et stinkende mørke.
  Detaljer
  SERIE Azur
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205408760
  Kategorier Skjønnlitteratur for barn og ungdom og sanne historier
  Interesse Interest age- from c 9 years