Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Austad, Torleiv

  Sorter etter

  Det kristne Norge

  569,-
  Boken inneholder: Innføringskapitler om konfesjonskunnskap og økumenikk, kapitler om lutherdommen og det evangelisk-lutherske mangfoldet i Norge, kapitler om tolv andre kristne trostradisjoner og et kapittel om trostradisjoner med røtter i kristendommen. Hvert kapittel er skrevet slik at det kan leses som en selvstendig enhet. Boken er skrevet for studenter ved ulike høgskole- og universitetsstudier, og for alle som er interessert i det kristne mangfoldet i Norge. Den kan også fungere som en oppslagsbok. Den er spesielt beregnet på lærere og lærerstudenter. Har litteraturliste.

  Kristologi

  449,-

  Tolkning av kristen tro

  439,-
  Forfatteren gir en innføring i og drøfter metodespørsmål i systematisk teologi med særlig henblikk på dogmatikken. Han viser hvordan man kan gå fram for å tilegne seg et helhetssyn på kristen tro, eller å trenge dypere inn i forståelsen av kristendommen på en bestem område. Har litteraturliste og saksregister.

  Troens ABC

  262,- 299,-
  Boka har kirkens satsing på trosopplæring for barn og unge som utgangspunkt. Den gir grunnleggende kunnskap om kristen tro, og er tenkt som en ressursbok for alle som er opptatt av trosopplæring i Den norske kirke. Har litteraturliste.

  Austad, Torleiv