Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Anna Granberg

  Astrologiguiden til et bedre liv

  261,-
  298,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Boken beskriver hvordan du kan bruke ditt fødselskart til å få en dypere innsikt i deg selv og din livsvei. Du blir ledet gjennom astrologiens symbolspråk, og lærer å tolke ditt eget og andres horoskop. Som et eksempel presenteres prinsesse Märtha Louises og svenske kronprinsesse Victorias personlige horoskop. Med litteraturliste.
  ISBN/EAN: 9788292390498

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Søker du perspektiv på deg selv og livssituasjonen din? Med en personlig fortellerstemme beskriver den erfarne astrologen Anna Granberg hvordan du ved hjelp av ditt fødselskart kan få en dypere innsikt i deg selv og din livsvei. Denne rikt illustrerte håndboken er en inspirasjonskilde og krever ingen forkunnskaper om emnet. Trinn for trinn blir du ledet gjennom astrologiens symbolspråk og du får verdifulle nøkler til ditt eget og venners horoskop. Som interessante eksempler på den spennende tolkningskunsten presenteres prinsesse Märtha Louise og svenske kronprinsesse Victorias personlige horoskop. Anna Granberg beskriver astrologien som et moderne supplement til psykologien, men også som en mange tusen år gammel visdomslære. Hvert menneske er unikt og har sin spesielle vei å følge . Anna Granberg er sosionom og astrolog og blir ofte brukt som konsulent og personlig veileder.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Nova
  Språk Bokmål
  ISBN 9788292390498
  Kategorier Astrologi
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Søker du perspektiv på deg selv og livssituasjonen din? Med en personlig fortellerstemme beskriver den erfarne astrologen Anna Granberg hvordan du ved hjelp av ditt fødselskart kan få en dypere innsikt i deg selv og din livsvei. Denne rikt illustrerte håndboken er en inspirasjonskilde og krever ingen forkunnskaper om emnet. Trinn for trinn blir du ledet gjennom astrologiens symbolspråk og du får verdifulle nøkler til ditt eget og venners horoskop. Som interessante eksempler på den spennende tolkningskunsten presenteres prinsesse Märtha Louise og svenske kronprinsesse Victorias personlige horoskop. Anna Granberg beskriver astrologien som et moderne supplement til psykologien, men også som en mange tusen år gammel visdomslære. Hvert menneske er unikt og har sin spesielle vei å følge . Anna Granberg er sosionom og astrolog og blir ofte brukt som konsulent og personlig veileder.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Nova
  Språk Bokmål
  ISBN 9788292390498
  Kategorier Astrologi