Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Asdal, Kristin

  Sorter etter

  Betatt av viten

  199,-
  Gjennom sitt forfatterskap har feministen, biologen og vitenskapshistorikeren Donna Haraway markert seg sterkt på en rekke felter. Dette er den første boken som introduserer henne til et norsk publikum. Et tverrfaglig knippe forskere, som lenge har latt seg inspirere av hennes arbeider, viser hvordan hun kan oversettes til, omformes og brukes i nordiske sammenhenger. Med litteraturliste.

  Politikkens natur - naturens politikk

  369,-
  Boka ser på hvordan natur- og miljøsak på ulike måter har vært en integrert del av etterkrigstida; fra industrisak på 1960-tallet fram til økonomisak på 1990-tallet. Den analyserer også forholdet mellom vitenskap og politikk, og ser på hvordan vitenskap i praksis er med på å forme politiske saker. Boka henvender seg til studenter innen politikk, historie, miljø og teknologi- og vitenskapsstudier, i tillegg til andre interesserte. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Tekst og historie

  449,-
  Boken er en introduksjon til historisk lesning av tekster. En tverrfaglig lesning som utforske teksters historisitet - det kontinuerlige og dynamiske samspillet mellom tiden, teksten og kulturen teksten inngår i. Boken trekker inn faglige perspektiver fra hele det humanistiske feltet, fra lingvistikken til historievitenskapene. Har register og litteraturliste.

  Asdal, Kristin