Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Arntzen, Arthur

  Sorter etter

  Æ gjer mæ ikkje

  219,- 250,-
  Ny samling nordnorske historier om naboskap og krangling. Forfattarens motte er: "Utan kranglinga stopper kjeften. Og Norge."

  Den fordømte nordlending

  400,-
  Boken danner en skriftlig og billedlig gjenklang av teaterstykket med samme navn. Prosjektet er det samme: Å granske mytene om nordlendingen med humoren som hodelykt. Her fortelles det blant annet om den første nordlending, den merkelige, den trassige, den mangfoldige, den strevsomme, den overtroiske, den religiøse, den artige, den språkmektige og den fantasifulle nordlending, og selvfølgelig også om den første kvinnen.

  Det latterlige alvor

  262,- 299,-
  Med utgangspunkt i sitt eget liv som humorist og i eigne livserfaringar tek Arthur Arntzen oss i denne boka med inn i ei verd der smilet, latteren og humoren kan løfte oss opp som menneske og medmenneske.

  Dokker kan flire

  350,-
  Boka er ei redigert samling av Arntzens salssuksessar "Æ lyg ikkje", "Æ sei ikkje meir" og "Æ gjer mæ ikkje", samt eit kapittel skrive for denne boka.

  Eventyr, tårer og latter

  350,- 399,-
  I femti år har Arthur Arntzen sjarmert og engasjert med Oluf-show, teaterforestillingar, bøker, plater, videoar, foredrag og journalistikk. I denne boka har han endelig tatt seg tid til å grave djupt i sitt eige liv og dele med publikum minne og små fortellingar fra han var 3-4 år til i dag. Med oversikt over bøker, plater og filmar, samt namneregister.

  Oluf for evig

  300,-
  Et utvalg nordnorske historier gjennom tretti år av humoristen "Oluf". Med historier fra Han Oluf, Ho Emma, Han Lars, Rallkattlia, Oluf R, Super Oluf, Rapport fra Rallkattlia, Siste Oluf og Nye Oluf. Med innledende kapittel om Oluf med familie av Arvid Hanssen.

  Oluf i sitt ess

  350,-
  I denne boken har forfatteren i samarbeid med illustratøren samlet et utvalg av de beste historiene om Oluf, ho Emma og han Lars og de andre i Rallkattlia.

  Rallkattlia

  201,- 229,-

  Super-Oluf

  229,-

  Arntzen, Arthur