Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Antonsen, Eli Fiske

  Sorter etter

  Kommunikasjon og service

  345,-
  Boken dekker læreplanens mål i programfaget Kommunikasjon og service innenfor utdanningsprogrammet Service og samferdsel. Den er teoretisk og praktisk rettet, med virkelighetsnære eksempler, differensierte oppgaver og forslag til rollespill. Boken henvender seg direkte til elevene i en forståelig språkdrakt. Begreper som må innlæres, defineres etter hvert som de dukker opp. Margtekstene trekker ut vesentlige elementer fra lærestoffet. Har stikkordregister.

  Service og samferdsel vg1

  458,-
  Boken dekker læreplanen i programfaget Planlegging innenfor utdanningsprogrammet Service og samferdsel på vg1. Boken er teoretisk og praktisk rettet. Hvert kapittel avsluttes med en oppsummering i form av repetisjonsspørsmål og en større oppgave i form av en problemstilling. Problemstillingen kan enten løses alene eller som gruppeoppgave. Begreper som må læres, er definert etter hvert som de dukker opp. Margtekstene trekker ut vesentlige elementer fra lærestoffet. Har stikkordregister.

  Service og samferdsel vg1

  383,-
  Boken er både teoretisk og praktisk rettet. Sluttkompetanseområdene blir belyst med virkelighetsnære eksempler. Kapitlene avsluttes med en oppsummering i form av repetisjonsspørsmål, samt en større oppgave i form av en problemstilling. Har stikkordregister.

  Antonsen, Eli Fiske