Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk
    Forfatter: Sissel Gilbrant

    Andre boller

    218,-
    249,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    Boka inneholder tradisjonelle kakeoppskrifter, både gjærbakst, småkaker, kaker til hverdag og fest, og desserter, beregnet på personer med matintoleranse og allergier, eller som ønsker kalorifattig mat. Oppskriftene er laget med alternative, sunne og lette ingredienser. Med tips om baking, fakta om ingredienser, og om hva kakene inneholder.
    ISBN/EAN: 9788282112338

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Andre boller inneholder tradisjonelle kakeoppskrifter og desserter laget med alternative - sunnere og lettere - ingredienser. Her blir kjente bakverk som sjokoladekake, rullekake, boller og vafler tilrettelagt for de som ønsker et sunnere kosthold. Av de "nye" ingrediensene i boken kan nevnes speltmel, soyamelk og -fløte, oljer og margarin uten melk. Sukkermengden er blant annet redusert ved bruk av mer naturlig søt frukt og bær, samt smaksrike ingredienser som 70 % sjokolade og nøtter. I tillegg kan man velge å bruke fruktose som et alternativ til sukker. Boken inneholder dessuten nyttige baketips, en faktadel om ingrediensene, samt en oversikt over hva de enkelte kakene inneholder, spesielt rettet mot personer med matintoleranser eller allergier.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2011
    Forlag Vega forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788282112338
    Kategorier Diett og helsekost
    Kategorier Baking, brød og kaker
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Andre boller inneholder tradisjonelle kakeoppskrifter og desserter laget med alternative - sunnere og lettere - ingredienser. Her blir kjente bakverk som sjokoladekake, rullekake, boller og vafler tilrettelagt for de som ønsker et sunnere kosthold. Av de "nye" ingrediensene i boken kan nevnes speltmel, soyamelk og -fløte, oljer og margarin uten melk. Sukkermengden er blant annet redusert ved bruk av mer naturlig søt frukt og bær, samt smaksrike ingredienser som 70 % sjokolade og nøtter. I tillegg kan man velge å bruke fruktose som et alternativ til sukker. Boken inneholder dessuten nyttige baketips, en faktadel om ingrediensene, samt en oversikt over hva de enkelte kakene inneholder, spesielt rettet mot personer med matintoleranser eller allergier.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2011
    Forlag Vega forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788282112338
    Kategorier Diett og helsekost
    Kategorier Baking, brød og kaker