(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Andersen, H.C.

  Sorter etter

  100 klassiske eventyr

  350,- 399,-

  Å jul med din glede

  299,-

  Barnas jul

  262,- 299,-

  Barnas store eventyrbok

  332,- 379,-
  Boken inneholder blant annet eventyrene Snehvit, Askeladden, Den stygge andungen, Rødhette, Tornerose og Tyrihans. Noen av eventyrene har originalillustrasjonene, mens noen har fått nye.

  Barnas store H.C. Andersen

  332,- 379,-
  Boken inneholder blant annet eventyrene Tommelise, Den stygge andungen, Prinsessen på erten, Keiserens nye klær og Den lille piken med svovelstikkene.

  Det er deg fabelen sikter til

  213,-
  Kåre Conradi har valgt ut sine favoritteventyr av H. C. Andersen som han leser. CD-ROM-ene inneholder i tillegg til opplesningen av eventyrene en presentasjon for PC og Mac.

  Eventyr

  350,- 399,-

  Fire vintereventyr

  175,- 199,-

  H. C. Andersen småbøker komplett

  310,- 354,-

  Julehistorier

  262,- 299,-
  Boka inneholder eventyrene Den lille piken med svovelstikkene og Grantreet av H.C. Andersen, Se, Marikken det snør, Da Emil holdt det store julelaget på Katthult og Jul i Bakkebygrenda av Astrid Lindgren, Teskjekjerringa på julehandel av Alf Prøysen, Magnus, Lindberg og hesten Mari av Hans Peterson, eventyret Hjemmusa og fjellmusa av Asbjørnsen og Moe, og Turte og den nye vennen av Gudny I. Hagen.

  Klassiske eventyr om prinser og riddere 2

  174,- 198,-
  Lydboka inneholder eventyrene De tolv villender, Kvitebjørn Kong Valemon og Den standhaftige tinnsoldat.

  Prinsessen på erten og andre eventyr

  99,-
  Inneholder eventyrene: Tommelise, Prinsessen på erten, Lille Idas blomster, og Det er helt sant!, samt musikkstykkene: Blomsterdans og Tommelise.

  Snødronningen

  87,- 99,-
  Djevelen har laget et trollspeil som har den egenskapen at alt godt og vakkert som speiler seg i det, blir nesten usynlig, mens alt som tar seg dårlig ut trer frem og blir enda verre. Da han vil få Vårherre til å speile seg i det, faller speilet til jorden og går i knas. Kay blir truffet av speilsplinter i øyet og hjertet, og bryr seg ikke om lille Gerda lenger. En vinterdag blir han bortført av Snødronningen, og Gerda legger ut på en lang ferd for å befri ham fra dronningens slott.

  Andersen, H.C.