Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Amdam, Stig

  Sorter etter

  Dyveke

  175,- 199,-

  Et bedre sted

  174,- 198,-
  Stykket er basert på en sann historie og handler om arrestasjonen av sytten jøder i Bergen i 1942. Vi møter Cecylie og barna hennes Oskar og Berta som kommer flyttende til Møhlenpris i 1940. Dramatiske hendelser tvinger dem til å søke tilflukt i storbyen. Her blir de kjent med den velstående familien Beyer og søskenparet Knut og Nini.

  Hauk og due

  160,- 182,-
  En politiker med høye ambisjoner om å bli leder, blir beskyldt for å ha hatt sex med en ung jente på et landsmøte. Men hvor viktig er sannheten når målet er politisk makt?

  Hundedagar ; ID : skådespel

  174,- 198,-
  Hundedagar: Den unge mannen Jon bur i lag med sine foreldre på garden Storvik. Men nå vil han styre sitt eige liv. Det fører til ein konfrontasjon med foreldra og ein maktkamp med dramatisk utfall. ID: Det handlar om fire unge menneske som alle lever i eit slags limbo. Sterke band held dei fast i eit liv dei ikkje vil leve.

  Ras

  160,- 182,-
  Skodespelet handlar på den eine sida om eit ytre ras. Det aldrande søskenparet Åse og Paul bur på ein avsides gard, der det er varsla ras. Samstundes syner stykket oss den oppløysinga eller raset eit menneske kan oppleve i sitt indre. Åse har ikkje høyrd frå sin Dag på to år. Ein førjulsmorgon kjem han att. Dei blir dregne inn i ein dramatisk kamp om sanning og løgn, fortid og framtid.

  Simons historie

  174,- 198,-
  Simon vervar seg til ein norsk NATO-styrke, men når han kjem heim att, finn han seg ikkje til rette, og Simon veit ikkje lenger kva han vil med livet. Så blir han kasta på glattcelle, skulda for ei avskyeleg handling. Han nektar, men må gjennom intense avhør som etter kvart avdekkar ei skremmande historie. Stykket hadde urpremiere på den Nationale Scene 14. november 2008

  Amdam, Stig