Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Alt om løping

  280,-
  320,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Boken inneholder nyttige råd og informasjon til alle som ønsker å løpe, enten det er på mosjons- eller konkurransenivå. Kapitlene dekker løping for nybegynnere, kosthold, skadeforebygging, løping for kvinner, oppbygging av styrke og utholdenhet, løpingens psykiske side, alternativ trening og maraton. Boken inneholder også treningstips, råd om utstyr og løpeprogram tilpasset forskjellige nivå med mer. Har register.
  ISBN/EAN: 9788275222815

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Alt om løping inneholder alt nybegynnere og viderekommende trenger å vite om løping for rekreasjon, mosjon og konkurranse. Boken har 312 gjennomillustrerte sider med fakta og myter om formbygging, kosthold, skader og skadeforebygging. Den inneholder lette og intensive programmer . også et som går hele veien til en 42 kilometer lang maraton. Boken retter seg både mot mosjonister som trenger inspirasjon og råd for å komme i gang og til erfarne løpere som vil ha hjelp til å løpe lengre og hurtigere. Den er redigert av Amby Burfoot, redaktør i det anerkjente tidsskriftet Runners World.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Tell forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788275222815
  Kategorier Trening og treningsbøker
  Kategorier Løping og jogging
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Alt om løping inneholder alt nybegynnere og viderekommende trenger å vite om løping for rekreasjon, mosjon og konkurranse. Boken har 312 gjennomillustrerte sider med fakta og myter om formbygging, kosthold, skader og skadeforebygging. Den inneholder lette og intensive programmer . også et som går hele veien til en 42 kilometer lang maraton. Boken retter seg både mot mosjonister som trenger inspirasjon og råd for å komme i gang og til erfarne løpere som vil ha hjelp til å løpe lengre og hurtigere. Den er redigert av Amby Burfoot, redaktør i det anerkjente tidsskriftet Runners World.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Tell forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788275222815
  Kategorier Trening og treningsbøker
  Kategorier Løping og jogging