Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Agnfiske i sjøen

  306,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  Boka tar for seg agnfiske i saltvann, og gir en innføring i moderne utstyr og metoder. Den tar for seg fiske i praksis, gir nyttige tips om agn, og har med en oversikt over ulike fiskearter. Med minileksikon.
  ISBN/EAN: 9788292489291

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Naturlig agn har lange tradisjoner i Norge. Denne boken forener tradisjonelt norsk agnfiske i saltvann med moderne utstyr og metoder. Den viser blant annet at de fleste av Norges saltvannsarter lar seg lokke av rett agn; også arter man først og fremst forbinder med sluk- og fluefiske. Forfatteren loser oss gjennom en rekke forskjellige fiskesituasjoner, både fra land og båt. Agnfiske i sjøen gir nyttige tips til både fritidsfiskeren og "eksperten".
  Detaljer
  Utgivelsesår 2007
  Forlag Vega forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788292489291
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Naturlig agn har lange tradisjoner i Norge. Denne boken forener tradisjonelt norsk agnfiske i saltvann med moderne utstyr og metoder. Den viser blant annet at de fleste av Norges saltvannsarter lar seg lokke av rett agn; også arter man først og fremst forbinder med sluk- og fluefiske. Forfatteren loser oss gjennom en rekke forskjellige fiskesituasjoner, både fra land og båt. Agnfiske i sjøen gir nyttige tips til både fritidsfiskeren og "eksperten".
  Detaljer
  Utgivelsesår 2007
  Forlag Vega forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788292489291