(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Aasland, Dag G.

  Sorter etter

  Fordi vi er mennesker

  299,-
  Forfatterne av denne boka har hentet inspirasjon fra de tre tenkerne Martin Buber, Emmanuel Levinas og Knud E. Løgstrup og deres forståelse av møtet med den andre. Dette har ledet dem til en mer inngående beskrivelse av egenskaper ved "det gode samarbeid". Deretter følger en studie i følelsenes betydning i veien fra møte til handling. Har register og litteraturliste.

  Kvalitet og kvalitetsopplevelse

  211,-
  Denne boken handler om kvalitet i arbeid med mennesker. Den diskuterer blant annet hvilke begrensninger det ligger i å overføre kvalitetssikringsmetoder fra industriproduksjonen til arbeid med mennesker, hvilke maktrelasjoner et slikt språk kan understøtte og om det kan tenkes en kvalitetssikringsmetode som bygger på mellommenneskelig etikk. Med litteraturlister og stikkordregister.

  Samarbeidets filosofi

  419,-

  Til den andres beste

  369,-
  I boka drøftes temaer som den gode veiledning, veiledningssamtalens særpreg, menneskearbeid og ekspertarbeid, lytting og identitet, følelsenes rolle i veiledning og veiledning mellom individ og system. Boka er ment for flere utdanninger og yrkesgrupper. Den passer for de som har drevet med veiledning en tid eller som har litt kunnskap om dette fra før.

  Aasland, Dag G.