Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Aareskjold, Solveig

  Sorter etter

  Astridene

  262,- 299,-

  Blå bok

  300,-
  Abel vender tilbake til Tyskland etter flere år på reise rundt omkring i Hellas. Kjæresten forlot ham der nede da han fortalte at han livnærte seg som prostituert. Boka er stilet som brev til denne kvinnen, og gir et tilbakeblikk på hans barndom og ungdom med en tyrannisk adoptivfar og en fordrukken onkel. Abel frykter at han ble smittet av AIDS ved et overfall, og brevene blir til i påvente av resultatet av en blodprøve.

  Englefangst

  288,- 329,-
  Ein episk slektsroman om tre generasjonar kvinner og deira menn.

  Fallos

  350,-
  Med utgangspunkt i ein fallosforma marmorskulptur på øya Dønna tek Aareskjold eit oppgjer med vår tids idear om mannen, det særeigent mannlege, og den inngrodde vanetenkinga omkring aggressivitet, egoisme og herskelyst. Ho følgjer dei skiftande ideane om det mannlege gjennom kunst og litteratur, frå Homer til eddadiktinga og fram til våre dagers westernheltar. Med kjelder og notar. Illustrert.

  Lesebok for jenter

  262,- 299,-

  Valkyrjesong

  306,- 349,-
  Boka er ei kulturhistorisk reise som startar i Konstantinopel. Her reflekterar forfattaren blant anna over korleis mytologien avspeglar livet til verkelege kvinner og menn. Reisa endar på Island.

  Aareskjold, Solveig