Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Aamodt, Ingunn

  Sorter etter

  8 grøss

  218,- 249,-

  Bæ, bæ, Lille Lam

  175,- 199,-

  Bakeren og månen

  148,- 169,-

  Bøddelen

  175,- 199,-
  Oline har uvanlige evner, akkurat som mormoren sin. Det har vært flere hekser i familien, og denne sommeren skal Olines familie reise til Utfjord, et sted langt nord i landet. Der bodde Oline Olavsdatter, som ble beskyldt for å være heks og deretter halshugget i 1665. Det er henne Oline er oppkalt etter, og akkurat som henne kan Oline kontrollere ild. Da de kommer frem til Utfjord, merker Oline at det er noe skremmende på stedet, noe som har med den gamle Oline å gjøre, og som hun må beskytte seg mot.

  Den andre store Pulverheksboka

  218,- 249,-
  Pulverheksa lager bursdagsfest: Hokus, Pokus og Pulverheksa bestemmer seg for å lage en fest for Tyven som har bursdag. Pulverheksa på Frossenfjell: Det er midt på vinteren og Pokus er blitt forferdelig forkjølet. Pulverheksa må lage medisin til ham, men da hun skal drysse pulver i gryta kommer det ingen ting. Posen er tom! Pulverheksa må dra til Frossenfjell og hente mer pulver. På veien dit møter hun vennene sine, og alle har mistet noe. De kan nok tenke seg hvem som har vært på ferde. Men Pulverheksa er ikke så sikker. Pulverheksa og Plageånden: Plageånden kommer ut av ei flaske. Nå fyker han rundt og plager både Hokus og Pokus og alle de andre. Det hjelper ikke at Pulverheksa ber han slutte. Kan Politimannen hamle opp med Plageånden, eller kan Pulverheksa og vennene hennes klare å bli kvitt ham alene?

  Den andre store Pulverhekslydboka

  179,-
  Pulverheksa lager bursdagsfest: Hokus, Pokus og Pulverheksa bestemmer seg for å lage en fest for Tyven som har bursdag. Pulverheksa på Frossenfjell: Det er midt på vinteren og Pokus er blitt forferdelig forkjølet. Pulverheksa må lage medisin til ham, men da hun skal drysse pulver i gryta kommer det ingen ting. Pulverheksa og Plageånden: Plageånden kommer ut av ei flaske. Nå fyker han rundt og plager både Hokus og Pokus og alle de andre. Det hjelper ikke at Pulverheksa ber ham slutte. I tillegg til de tre bøkene, inneholder CD-en Pulverheksasangen. I hovedrollene: Marianne Krogness, Gustav Nilsen og Pia Borgli.

  Den fjerde store Pulverheksboka

  218,- 249,-

  Den fjerde store Pulverhekslydboka

  179,-
  Boka inneholder tre historier: Pulverheksa og Drømmeprinsen, Pulverheksa på ball og Pulverheksa og julenissen.

  Den store Pulverheksboka

  218,- 249,-
  Pulverheksa får besøk: Pulverheksa bor i et hus i Pulverskogen sammen med katten Hokus og kråka Pokus. I dag lager hun Brus fordi hun venter besøk av småtrollene, men før de endelig kommer, får hun uventet besøk av en politimann, en krokodille, en drømmeprins, en suppegjøk og en tyv. Pulverheksa på fisketur: Pulverheksa og Hokus og Pokus skal på fisketur og ber med seg vennene sine. Men både Politimannen, småtrollene og Drømmeprinsen er lei seg fordi noe er blitt borte. Pulverheksa redder tyven: Noen har stjålet pulveret til Pulverheksa. Politimannen har bare ett spor å gå etter. Den som smaker på pulveret blir grønn i fjeset. Problemet er bare at alle han møter på veien er blitt grønne i ansiktene sine. Dette er de tre første bøkene om Pulverheksa.

  Den tredje store Pulverheksboka

  99,- 249,-
  Pulverheksa og Skattesnusk: Tyvens niese har kommet til Pulverskogen. Hun vil ingenting, samme hva de foreslår, for hun savner faren sin som er i fengsel. Pulverheksa og Krokodillen: Det nærmer seg vinter i Pulverskogen. Hokus og Pokus gleder seg til å ake og lage snømann. Men krokodillen vil helst reise til Afrika, der det er varmt og godt. Pulverheksa leter etter Grønskollingen: Det er klart for bursdagsfest i Pulverhuset. Pulverheksa har bakt kake, og Hokus og Pokus gleder seg. Men hvor er bursdagsbarnet?

  Den tredje store Pulverhekslydboka

  179,-
  Pulverheksa og Skattesnusk: Tyvens niese har kommet til Pulverskogen. Men hun vil ingenting, for hun savner faren sin som er i fengsel. Pulverheksa og Krokodillen: Hokus og Pokus gleder seg til å leke i snøen, mens Krokodillen helst vil til Afrika hvor det er varmt. Pulverheksa leter etter Grønnskollingen: Det er klart for bursdagsfest i Pulverhuset men bursdagsbarnet er borte. I tillegg til dramatiseringer av disse tre historiene inneholder CD-en også Pulverheksasangen. I rollene: Eli Rygg, Marianne Krogness, Gustav Nilsen og Siri Nilsen.

  Dukken

  175,- 199,-

  Dukken

  169,-
  Eva arver bare en dukke av oldermor. Eva blir rasende, og lar det gå ut over dukken. Men det som det som skjer med dukken, vil også skje med eieren.

  Dukkens rette eier

  175,- 199,-

  Fossegrimen

  218,- 249,-

  Frank

  175,- 199,-

  Gran final

  218,- 249,-

  Grusom spådom

  175,- 199,-
  Thomas og Miriam er på tivoli. Her blir de spådd av ei uhyggelig gammel dame. Hun forteller at grusomme ting vil hende de nærmeste dagene. Thomas og Miriam prøver å glemme hele greia, men så begynner spådommen å gå i oppfyllelse. Til slutt bestemmer de seg for at de må påvirke skjebnen, før det er for seint.

  Hot i syden

  149,-
  Marlena Evensen er 14 år og har to bestevenninner, Emma og Minda. Nå skal hun til syden med moren sin og får lov til å ta med en venninne, men hun vet ikke hvem hun skal velge. Dette er den andre boken om Marlena.

  Hurra for Norge!

  218,- 249,-
  Dette er en faktabok om Norge. Her finner du blant annet svaret på hvorfor vi feirer 17. mai, hvilke rovdyr vi har, hvor mye sjokolade vi spiser og hvor mange hull vi har i tennene.

  Kannibalen ; Vampyrnatten

  175,- 199,-

  Kjøtt og blod

  199,-
  Simon har problemer. Mora hans er deprimert, han har forelsket seg i ei jente som er vampyr, og naboen som han betror seg til er en ettersøkt kannibal.

  Korte grøss 1

  175,- 199,-

  Aamodt, Ingunn