Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Magnus E. Marsdal

  Frihetens mødre

  332,-
  379,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig ennå
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788249515301

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Ved en husmannsplass på en forblåst øy på Helgelandskysten vokser Magnus E. Marsdals oldemor Sanna opp. Mens Sanna blir værende i Norge og går inn i generasjonen som «bygde landet», emigrerer søsteren Lina til Amerika. "Frihetens mødre" er en fascinerende beretning om frihet, det mest sentrale begrepet i Vestens politiske kultur. Med utgangspunkt i livet til husmannsjentene Sanna og Lina utforsker Marsdal frihetens vilkår i Norge og i USA. Hvor har folk flest størst individuell frihet: I den skandinaviske velferdsstaten eller i the Land of the Free - USA? 100 år etter at Lina reiste til Amerika, er Norge det forjettede land for hundretusener av mennesker på jakt etter et bedre liv. Hva slags samfunn møter Marsdals vaskehjelp fra Romania? Og hvilket ansvar har vi for å hegne om den friheten vi arvet etter de som bygde landet?
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Oktober
  Språk Bokmål
  ISBN 9788249515301
  Kategorier Society culture- general
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Ved en husmannsplass på en forblåst øy på Helgelandskysten vokser Magnus E. Marsdals oldemor Sanna opp. Mens Sanna blir værende i Norge og går inn i generasjonen som «bygde landet», emigrerer søsteren Lina til Amerika. "Frihetens mødre" er en fascinerende beretning om frihet, det mest sentrale begrepet i Vestens politiske kultur. Med utgangspunkt i livet til husmannsjentene Sanna og Lina utforsker Marsdal frihetens vilkår i Norge og i USA. Hvor har folk flest størst individuell frihet: I den skandinaviske velferdsstaten eller i the Land of the Free - USA? 100 år etter at Lina reiste til Amerika, er Norge det forjettede land for hundretusener av mennesker på jakt etter et bedre liv. Hva slags samfunn møter Marsdals vaskehjelp fra Romania? Og hvilket ansvar har vi for å hegne om den friheten vi arvet etter de som bygde landet?
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Oktober
  Språk Bokmål
  ISBN 9788249515301
  Kategorier Society culture- general