(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Fantorangen julekalender med 24 bøker

  175,-
  199,-
  Lagerstatus: Erstattet av nytt produkt
  Format: Kalendere
  ISBN/EAN: 9788233500665

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Fantorangen er skøyeraktig, oppfinnsom og nysgjerrig, og i denne morsomme julekalenderen kan dere telle ned til jul sammen med Fantorangen og bestevennen Eddi. Kalenderen er fylt med 24 små innpakkede bøker - én overraskelse for hver dag i julemåneden. Bøkene er frodig illustrert og inneholder alt fra historier, julesanger og bakeoppskrifter til klistremerker, aktiviteter og annen julemoro. Kalenderen inneholder også bøker med farger, former, tall, ordlyder og preposisjoner. Alle bøkene avsluttes med et forslag til en hyggelig aktivitet voksne og barn kan kose seg med i den herlige ventetiden frem mot julaften. Et lisensprodukt fra NRK Super.
  Detaljer
  SERIE Fantorangen
  Forlag Vigmostad Bjørke
  ISBN 9788233500665
  Kategorier Children’s Teenage stationery miscellaneous items
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Fantorangen er skøyeraktig, oppfinnsom og nysgjerrig, og i denne morsomme julekalenderen kan dere telle ned til jul sammen med Fantorangen og bestevennen Eddi. Kalenderen er fylt med 24 små innpakkede bøker - én overraskelse for hver dag i julemåneden. Bøkene er frodig illustrert og inneholder alt fra historier, julesanger og bakeoppskrifter til klistremerker, aktiviteter og annen julemoro. Kalenderen inneholder også bøker med farger, former, tall, ordlyder og preposisjoner. Alle bøkene avsluttes med et forslag til en hyggelig aktivitet voksne og barn kan kose seg med i den herlige ventetiden frem mot julaften. Et lisensprodukt fra NRK Super.
  Detaljer
  SERIE Fantorangen
  Forlag Vigmostad Bjørke
  ISBN 9788233500665
  Kategorier Children’s Teenage stationery miscellaneous items
  Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

  24 dager til jul

  131,- 149,-
  I denne boken møter du to små mus som gleder seg til jul. Sidene er nummerert fra 1 til 24, slik at du kan lese en side hver dag i desember frem til julaften.