Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk
    Forfatter: Sigrid Henjum

    Et ute

    306,-
    349,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    ISBN/EAN: 9788293090342

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    God mat på tur kan lyfta turopplevinga mange hakk. Turmatboka ET UTE inneheld alt du treng for å verta den nye favorittkokken på turen. Her får du tipsa du treng til alt frå enkle rettar som er raske å laga, til tre-rettars menyar og handleliste for vekeslange turar - heile tida med ei tanke om at det skal væra enkelt å laga og ikkje minst godt å eta. Er det eitt feitt kva du et på tur? Korleis tappar du bjørkesaft? Og kva med å laga mat på stubbebål, i kokegrop eller i sjusteinsomn? Alt dette får du svar på i turkokeboka ET UTE, og undervegs får du vite alt frå kor langt du kjem på energien du får i deg, korleis du kan planleggja og pakka turmaten, til kva slag utstyr du bør ha med. Her lærer du om tørking av turmaten, slik at du får betre plass og sparar vekt. Boka har et eige kapittel med råd for den som har allergiar eller av andre grunnar ikkje kan ete alle matvarar. Boka er delt opp slik at du finn mat du kan laga klart heime og eta ute, eller du kan bla deg fram til dei rettane du kan laga frå botn ute på tur. Med over 80 oppskrifter på både middagar, snacks og desserter finn du garantert noko du ikkje har prøvd før - og som set ein ekstra spiss på turen. Sigrid Henjum (f.1983) kjem frå Leikanger i Sogn og er utdanna sjukepleiar. Ho bur i Sogndal der ho driv Sogndal Lodge Guiding og jobbar som både kokk, føredragshaldar og turguide. Sigrid har mellom mykje anna sykla Noreg på langs, gått på over Grønlandsisen og padla kajakk rundt både Sør Georgia og Nordaustlandet.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2016
    Forlag Fri flyt
    Språk Nynorsk
    ISBN 9788293090342
    Kategorier Generell matlaging og oppskrifter
    Kategorier Friluftsaktiviteter
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    God mat på tur kan lyfta turopplevinga mange hakk. Turmatboka ET UTE inneheld alt du treng for å verta den nye favorittkokken på turen. Her får du tipsa du treng til alt frå enkle rettar som er raske å laga, til tre-rettars menyar og handleliste for vekeslange turar - heile tida med ei tanke om at det skal væra enkelt å laga og ikkje minst godt å eta. Er det eitt feitt kva du et på tur? Korleis tappar du bjørkesaft? Og kva med å laga mat på stubbebål, i kokegrop eller i sjusteinsomn? Alt dette får du svar på i turkokeboka ET UTE, og undervegs får du vite alt frå kor langt du kjem på energien du får i deg, korleis du kan planleggja og pakka turmaten, til kva slag utstyr du bør ha med. Her lærer du om tørking av turmaten, slik at du får betre plass og sparar vekt. Boka har et eige kapittel med råd for den som har allergiar eller av andre grunnar ikkje kan ete alle matvarar. Boka er delt opp slik at du finn mat du kan laga klart heime og eta ute, eller du kan bla deg fram til dei rettane du kan laga frå botn ute på tur. Med over 80 oppskrifter på både middagar, snacks og desserter finn du garantert noko du ikkje har prøvd før - og som set ein ekstra spiss på turen. Sigrid Henjum (f.1983) kjem frå Leikanger i Sogn og er utdanna sjukepleiar. Ho bur i Sogndal der ho driv Sogndal Lodge Guiding og jobbar som både kokk, føredragshaldar og turguide. Sigrid har mellom mykje anna sykla Noreg på langs, gått på over Grønlandsisen og padla kajakk rundt både Sør Georgia og Nordaustlandet.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2016
    Forlag Fri flyt
    Språk Nynorsk
    ISBN 9788293090342
    Kategorier Generell matlaging og oppskrifter
    Kategorier Friluftsaktiviteter