Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Jamie Oliver

  5 ingredienser

  350,-
  399,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788205512375

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Kokebok med lettlaget, sunn og velsmakende mat. Hver rett består av bare fem ingredienser. Jamie Oliver har laget 130 nye oppskrifter som bare inneholder fem ingredienser hver. Du får oppskrifter på salater, pasta, kylling og fisk, samt spennende tilberedningsmåter for grønnsaker, ris, nudler, okse-, svine- og lammekjøtt. I tillegg finner du et bonuskapittel med søtsaker. Jamie gir deg den grunnleggende kunnskapen. Her er det mye smak uten store anstrengelser, mange næringsrike valgmuligheter og ikke minst: Inspirasjon! Jamie Oliver er Storbritannias mestselgende kokebokforfatter gjennom tidene. Han er kokk, forfatter og en imponerende aktivist for et velsmakende og sunt kosthold for alle. Med boken 5 ingredienser er han igjen Storbritannias raskest selgende forfatter, og boken er allerede trykket i én million eksemplarer. 5 ingredienser er Jamie Olivers 14. bok på norsk.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205512375
  Kategorier Kokebøker av kjente personer
  Kategorier Rask og enkel matlaging
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Kokebok med lettlaget, sunn og velsmakende mat. Hver rett består av bare fem ingredienser. Jamie Oliver har laget 130 nye oppskrifter som bare inneholder fem ingredienser hver. Du får oppskrifter på salater, pasta, kylling og fisk, samt spennende tilberedningsmåter for grønnsaker, ris, nudler, okse-, svine- og lammekjøtt. I tillegg finner du et bonuskapittel med søtsaker. Jamie gir deg den grunnleggende kunnskapen. Her er det mye smak uten store anstrengelser, mange næringsrike valgmuligheter og ikke minst: Inspirasjon! Jamie Oliver er Storbritannias mestselgende kokebokforfatter gjennom tidene. Han er kokk, forfatter og en imponerende aktivist for et velsmakende og sunt kosthold for alle. Med boken 5 ingredienser er han igjen Storbritannias raskest selgende forfatter, og boken er allerede trykket i én million eksemplarer. 5 ingredienser er Jamie Olivers 14. bok på norsk.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205512375
  Kategorier Kokebøker av kjente personer
  Kategorier Rask og enkel matlaging