Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Solveig Rød

  40 trivelige turer i Sarpsborg og omegn

  130,-
  148,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Bli med på tur i Sarpsborg og omegn. Boka fører deg på turer langs elv og strand, i skog og hei, byvandringer, på sykkel- og kanoturer, eller turer til fots. Alle turene er beskrevet i detalj, og egne kartskisser og forklaringer på hvordan du kommer deg til utgangspunktet for turen. Med litteratur- og navneliste.
  ISBN/EAN: 9788241205446

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Sarpsborg- distriktet har en mangfoldig og vakker natur og byr på veldig mange turmuligheter. Med denne boken i hånden kan du bli med på turer langs elv og strand, i skog og hei, sykkelturer og byvandringer, samt adleturer på stille vann. I tillegg til turbeskrivelse med kartskisser gir boken et vell av opplysninger om planter og dyr, og vår jerne og nære historie. Solveig Rød er lærer og har i mange år vært interessert i lokalhistorie og friluftsliv. Hun har lagt opp rutene og skrevet teksten. Med seg har hun fått Heidi Engebretsen og Anne Sofie Bergerud som har laget de fine tegningene. Alle tre ønsker deg en GOD TUR.
  Detaljer
  SERIE 40 trivelige turer
  Utgivelsesår 2003
  Forlag Vett viten
  Språk Bokmål
  ISBN 9788241205446
  Kategorier Turgåing, vandring
  Kategorier Reisehåndbøker
  Sted Sarpsborg
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Sarpsborg- distriktet har en mangfoldig og vakker natur og byr på veldig mange turmuligheter. Med denne boken i hånden kan du bli med på turer langs elv og strand, i skog og hei, sykkelturer og byvandringer, samt adleturer på stille vann. I tillegg til turbeskrivelse med kartskisser gir boken et vell av opplysninger om planter og dyr, og vår jerne og nære historie. Solveig Rød er lærer og har i mange år vært interessert i lokalhistorie og friluftsliv. Hun har lagt opp rutene og skrevet teksten. Med seg har hun fått Heidi Engebretsen og Anne Sofie Bergerud som har laget de fine tegningene. Alle tre ønsker deg en GOD TUR.
  Detaljer
  SERIE 40 trivelige turer
  Utgivelsesår 2003
  Forlag Vett viten
  Språk Bokmål
  ISBN 9788241205446
  Kategorier Turgåing, vandring
  Kategorier Reisehåndbøker
  Sted Sarpsborg