Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Sorry - this product is no longer available

    Forfatter: Paul Gayler

    300 sauser

    306,-
    349,-
    Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
    Format: Innbundet
    ISBN/EAN: 9788202387600

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Paul Gayler 300 fantastiske sauser fra hele verden Sauser utgjør en fantastisk snarvei til forskjellige matkulturer, kjøkken, dufter og smaker. En god saus kan gjøre hele måltidet. Tenk deg en fyldig, kremet béchamelsaus med ost over spede blomkålbuketter, en søt og aromatisk tomat- og basilikumsaus over nykokt pasta, eller en lett vaniljesaus på et stykke eplepai - enkle, himmelske sammensetninger. Den engelske mesterkokken Paul Gayler viser i denne bibelen av en sauskokebok at det å skape en fantastisk saus er mulig for alle. Boken inneholder også en rekke meget gode oppskrifter på hele retter, der sausene brukes i praksis. "Paul Gayler er brilliant og original". Daily Telegraph
    Detaljer
    Utgivelsesår 2012
    Forlag Cappelen Damm faktum
    Språk Bokmål
    ISBN 9788202387600
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Paul Gayler 300 fantastiske sauser fra hele verden Sauser utgjør en fantastisk snarvei til forskjellige matkulturer, kjøkken, dufter og smaker. En god saus kan gjøre hele måltidet. Tenk deg en fyldig, kremet béchamelsaus med ost over spede blomkålbuketter, en søt og aromatisk tomat- og basilikumsaus over nykokt pasta, eller en lett vaniljesaus på et stykke eplepai - enkle, himmelske sammensetninger. Den engelske mesterkokken Paul Gayler viser i denne bibelen av en sauskokebok at det å skape en fantastisk saus er mulig for alle. Boken inneholder også en rekke meget gode oppskrifter på hele retter, der sausene brukes i praksis. "Paul Gayler er brilliant og original". Daily Telegraph
    Detaljer
    Utgivelsesår 2012
    Forlag Cappelen Damm faktum
    Språk Bokmål
    ISBN 9788202387600