Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Øybø, Mattis

  Sorter etter

  Alle ting skinner

  149,-
  Vinteren 2004 i Oslo. Det snør i halvannen måned. Otto Horn er en ung historiker, og sammen med kone og fire barn blir som de fleste andre avskåret fra sine vanlige gjøremål disse dagene. Så går strømmen. Situasjonen utvikler seg til å bli mer akutt enn noen hadde regnet med, og byen forbereder seg på katastrofe. Tilværelsen er ikke lenger trygg og forutsigbar. Men betyr det at verden omkring dem har blitt mer virkelig, slik Ottos gamle studiekamerat hevder?

  Amerikanske tilstander

  332,- 379,-
  Boken inneholder intervjuer med tretten utvalgte amerikanske nålevende forfattere og deres bidrag til amerikansk prosa i perioden 1960 og fram til i dag. Forfatterne som er intervjuet er: Richard Powers, Don DeLillo, David F. Wallace, Joan Didion, Tom Wolfe, Jonathan Franzen, George Saunders, Lorrie Moore, William T. Vollmann, Chuck Palahniuk, Bret Easton Ellis, Cynthia Ozick og Dave Eggers. Boken inneholder også fire noveller av Chuck Palahniuk, George Saunders, Lorrie Moore og William T. Vollmann. Med bibliografi.

  Elskere

  323,- 369,-

  Elskere

  179,-

  Ingen er alene

  149,-
  Et hundretalls mennesker samler seg på gresset i Frognerparken. De er alle kledd i hvitt og er medlemmer av Menneskesønnen, en religiøs sekt. De har kommet for å vente på verdens undergang. Blant dem sitter Nicholas, sønn av den store filmregissøren Josef Berg. Et halvt år senere sitter Nicholas Berg på kontoret til psykologen Harald Stange, og forsøker å gjøre rede for hva som hendte. Hva var det som fikk ham til å tro på at verden skulle gå under? Og hvilken rolle har hans berømte far spilt i hans liv?

  Øybø, Mattis