Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Øvsteng, Gyrid Axe

  Sorter etter

  Arv ; Linedans : skuespill

  174,- 198,-
  Arv: Det var ein gong ei mor som hadde tre søner som heitte Per, Pål og Espen, dei ville ut å freiste lykka. Det var ein gong tre brør som hadde ei død mor og tinga etter henne. Linedans: Line er i ferd med å døy. Ved sjukesenga står foreldra Var og Streng og kjærasten Finn, kjempande om retten til Lines liv og død.

  Dialoger om demokrati

  200,- 228,-
  Syv norske samtidsdramatikere har skrevet kortdrama med søkelys på politiske beslutninger, makt og demokrati, med utgangspunkt i de store og vanskelige spørsmålene som bringes til torgs i storverket Staten av Platon.

  Draumar

  201,- 229,-
  Lillesøster får ikkje sove, for ho er redd for draumane sine. Storebror ligg i overkøya og fortel at draumar kan vere gode, og betre enn det.

  Dus

  261,- 298,-
  Antologien inneholder 11 skuespill for unge mennesker: Den siste songen av Rune Belsvik, Nytt for reisende av Chenjerai Hove, Illyria av Bryony Lavery, Samfunnsånd av Mark Ravenhill, Verkeleg av Gyrid Axe Øvsteng, Buy nothing day av Kim Atle Hansen, Vente på fugl av Sigmund Løvåsen, Jeg vet hvorfor av Haddy Jatou N'jie og Fredrik Lyngås Pedersen, Erasmus Tyrannus Rex av Kate Pendry, Blowing bubbles av Erlend Sandem og Blå himmel grønn skog av Bjørnar Lisether Teigen.

  Førstemamma på Mars

  201,- 229,-

  Frihet som livsbetingelse 1

  174,- 198,-
  Boken inneholder åtte norske bidrag skrevet i anledning Det Åpne Teaters prosjekt "Ibsen international short text challenge 2006". Utgangspunktet for tekstene var sitatet "For mig er friheden den højeste og første livsbetingelse", hentet fra et brev Ibsen skrev til Brandes i 1851.

  Gjøglaren ; Nattsvermar ; Gåva

  175,- 199,-
  Boka inneheld skodespela Gjøglaren, Nattsvermar og Gåva. Gjøglaren: Tiggarguten Giovanni oppdagar at han kan få menneska til å smile med gjøglarkunstene sine, men med tida går menneska lei. Så møter han ein gut som får han til å hugse gåva si. Nattsvermar: Lars, som er redd for mørkret, møter Nattjenta. Ho tar han med der han ikkje tør å gå. Gåva: Finn og Dag er begge hemmelege, og ønskjer at nokon skal finne dei. Ein dag oppdagar dei kvarandre.

  Mørkt

  218,- 249,-

  Øvsteng, Gyrid Axe