Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Even Saugstad

  Østmarka fra A til Å

  331,-
  378,-
  Lagerstatus: Nytt opplag ventes
  Format: Innbundet
  Boka er et leksikon med alle stedene i Østmarka som oppslagsord, i tillegg til tur- og aktivitetsforslag. Her er over 1200 oppslagsord som forteller om stedenes beliggenhet, historikk og navnetolking. Det er lengre artikler om Sarabråten, Losbu og Rausjøgrenda, Liste over badeplasser, lysløyper, markastuer og forslag til sykkel- og kanoturer. Med liste over aktuelle adresser og tlf.nr., kart og litteraturliste.
  ISBN/EAN: 9788299541565

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  "Østmarka fra A til Å" er bygget opp som et leksikon og omhandler det store skogområdet øst for Oslo. Boka har samtlige steder i denne delen av Oslomarka som oppslagsord - fra den minste myr til den høyeste topp. Her får du informasjon om beliggenhet, historikk og navneforklaring, samt en rekke kuriøse opplysninger. I tillegg til steder, er også aktiviteter og personer knyttet til Østmarka med som oppslagsord. Boka har over 300 bilder, både nye og historiske - og den har også kart i målestokk 1:50 000 som gjør det lett å finne fram til omtalte steder. Boka er en revidert utgave av bestselgeren fra 2000, og i den nye utgaven finner du bl. a. større artikler om Sarabråten, Losby og marka under krig.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Frie Fuglers forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788299541565
  Kategorier Friluftsaktiviteter
  Kategorier Skog
  Sted Oslo
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  "Østmarka fra A til Å" er bygget opp som et leksikon og omhandler det store skogområdet øst for Oslo. Boka har samtlige steder i denne delen av Oslomarka som oppslagsord - fra den minste myr til den høyeste topp. Her får du informasjon om beliggenhet, historikk og navneforklaring, samt en rekke kuriøse opplysninger. I tillegg til steder, er også aktiviteter og personer knyttet til Østmarka med som oppslagsord. Boka har over 300 bilder, både nye og historiske - og den har også kart i målestokk 1:50 000 som gjør det lett å finne fram til omtalte steder. Boka er en revidert utgave av bestselgeren fra 2000, og i den nye utgaven finner du bl. a. større artikler om Sarabråten, Losby og marka under krig.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Frie Fuglers forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788299541565
  Kategorier Friluftsaktiviteter
  Kategorier Skog
  Sted Oslo